Melyik országba nem mennetek semmiképp?
Figyelt kérdés
Üdülési, nyaralási, városnézési céllal, melyik az az ország, ahova be nem tennének a labatokat? Es miért? Ilyenekre gondolok, pl mert felek a hasmenés járványtol, túl hideg/meleg van vagy mert nem vonz egyáltalán, hasonlók. Vagy egész kulonleges ok is lehet.2014. aug. 4. 19:28
11/12 anonim válasza:
Szerbiába nem nagyon mennék nyaralni például. Miért? Nincs rendes közlekedés egyes helyeken, nem hinném, hogy olyan nagy látnivaló lenne az országban, és sajnos kint élő ismerősöm azt mondta, hogy eléggé utalják a magyarokat. A nagyobb városokban ő sem mer magyarul beszélni. Eléggé undorító, hogy ez folyik ott. Persze nincs bajom velük és tisztelet a kivételnek! De ha mondjuk 1-2 napra mész úgy élvezhető is lehet.
De ha valakinek van tapasztalata, és megcáfolja, ezt az "utálatot" szívesen meghallgatom! Személy szerint sosem voltam még ott, így csak 1 beszámolót halottam. Érdekelne, hogy valóban így van-e.
12/12 A kérdező kommentje:
Utolsó, en voltam Szerbiában 2 napot, egy barátom barátainál, akik nagyon de nagyon vendégszeretőek voltak, persze ott elő magyarok. Amúgy átutazoban mar többször is voltam, nem láttam sok szép helyet, es a szerb rendőrök nagyon bunkók es korruptak.
2014. aug. 22. 21:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!