Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Muszáj nagykövetségre menni...

Muszáj nagykövetségre menni ha utazási irodával intéztetem a vízumot?

Figyelt kérdés

2014. aug. 3. 21:01
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
az utolsó hozzászólónak üzenem Ez korrekt és kielégítő válasz volt számomra kedves ismeretlen :) Hálás vagyok neked. Kívánok Szép napot neked:)
2014. aug. 4. 18:55
 12/14 anonim ***** válasza:

Bunkó??

Hát nem én leszek AIDS-es vagy EBOLÁS, hanem te!!!

Na akkor ki is a bunkó???

2014. aug. 6. 03:47
 13/14 A kérdező kommentje:
légy jó gyerek és fogd be a szádat mielőtt ezért kemény pénzbírságot kapsz. Sajnálom hogy ilyen vagy de nem gondolod hogy akihez megyek nagyon kulturált 3 diplomával, úgy vélem több esze van mint neked Ítélet a szemedben és szívedben. ebola vírus mindig volt/van világon szerintem néz utána mielőtt privát gusztustalan leveleket írsz. a végén te fogsz sírni azt garantálom
2014. aug. 7. 21:39
 14/14 anonim ***** válasza:

A többieknek:

A kérdező egy privát levélben mocskos szájjal anyázott és azzal fenyegetődzött, hogy ő valami főnyomozó a rendőrségen.

A kérdezőnek:

Szerintem ezzel a stilisztikával és helyesírással még foglárnak sem vennének fel!

Gyanítom, hogy inkább fogvatartott lehetsz...

...a bolondok házában!!

(A privátról már letiltottalak, ide se írjál több válasz!!)

2014. aug. 8. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!