Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Gitár szállítása repülőn?

Gitár szállítása repülőn?

Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne, hogy nemsokára repülök Ryanair-el (Bud-Dub) és szeretném kivinni a gitáromat. Poggyásztartóba fel lehet rakni? (amelyik gépen múltkor voltam, szintén Ryanair, azon 3 rész van egybenyitva, így bőven elférne) mert nem szeretném feladott csomagként elküldeni.. Azt is Hallottam hogy külön helyjeggyel felengedik vagy mi..

2014. aug. 1. 17:48
1 2
 11/13 anonim válasza:

Öcsém, ha repkedni van pénz, legyen már egy 20ezres akusztikus gitárra, amit odakint megveszel, aztán beadod egy zálogházba...

Ennyire ne legyél már életképességtelen, te.

(de ha sokszázezres akusztikusod van, akkor bocs, nem szóltam, bár kétlem...)

2014. aug. 2. 16:14
 12/13 anonim válasza:

Nekem egy ESP Will Adler Eclipse Black camo elektromos gitárom van és mikor először utaztam külföldre (hosszabb időre) akkor vettem neki egy repülős(Gator) tokot kb.40000 ért, és nagyon jó.

Akusztikus gitárból pedig egy Martin D35-ösöm van, és ahhoz is vettem egy ilyen repülős tokot, kb ugyan ennyiért.

De kézipoggyászként nem fogják felengedni!

2014. aug. 2. 16:45
 13/13 anonim ***** válasza:

" De kézipoggyászként nem fogják felengedni!"

Szó szoros értelmében valóban nem, de utas társként felengedik a gépre, tehát utazhat a fedélzeten csak hát így jegyet kell a hangszernek is venni.

2014. aug. 3. 07:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!