Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Budapest szerintetek szép város?

Budapest szerintetek szép város?

Figyelt kérdés
2014. júl. 30. 14:34
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Azt olvastam hogy Párizs és London sokkal koszosabbak mint Budapest. Szerintem is szép város Budapest. :)
2014. júl. 31. 19:42
 12/12 anonim ***** válasza:
Vannak Budapestnek szép részei, de a nagyrésze borzalom. Eltévedve bekeveredtünk tavaly egy Diószegi Sámuel nevű utcába, valami kegyetlen látvány volt, de volt több hasonló utca csak azoknak nem jegyeztem meg a nevét. Mikor fényképeztem, kis barna figurák kiabáltak hogy mit fotózok és jöttek oda hogy adjam oda a fényképezőt. Próbáltam értelmesen elmagyarázni hogy az az enyém és nem adom mert még szükségem van rá, de hát nem igazán akarték érteni. Pár füles kiséretében mér tudták hogy mit magyarázok. Azóta nem voltam Budapesten, de szerintem 20 évig még biztos nem leszek.
2015. máj. 29. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!