Utazhatok TOrokorszagba magyar utlevelel, ha roman allampolgar vagyok de megvan a magyar allamporgarsagom is? Vizumra szugsem van? Erasmus-al megyek, szoval kb 5 honapot ott leszek
Figyelt kérdés
Torokorszagba akarok menni Erasmus-al, en Romaniaban elek, de tavaly megkaptam a magyar allamporgarsagot es megcsinaltattam a magyar utlevelet is. VIszont roman utlevelem nincs, tudom, hogy Torokorszagba szuksesges az utlevelUtazhatok a magyar utlevelel? Vizumra szuksegem van? Vagy mi a megfelelo dolog az ilyen esetben? Elore is koszonom a segitseget2014. júl. 29. 08:24
1/2 anonim válasza:
Mégis miért ne használhatnád a magyar útleveledet? Nem értem a logikát. Nem csak dísznek kaptad az útlevet...
Szükség van vízumra, mivel a vízummentesség csak 3 hónapra érvényes turista célból.
2/2 anonim válasza:
Én is Erasmussal voltam törökben. A török nagykövetségen kell vízumot igényelned, hívd fel őket időpont miatt és, hogy mit kell magaddal vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!