Mondanátok jó táborokat nyárra?
16 vagyok, tavaly semmi értelmeset nem csináltam nyáron és jó lenne valahova elmenni, de mindenhol kisgyerekeket visznek,fesztiválokra pedig nem engednek el -_- (meg nincs is kedvem az egy hetes alkoholmámorhoz és koszhoz)
Gondoltam ha valaki volt és jól érezte magát megoszthatna némi infót...de lehetőleg ne ilyen lovas és modelltáborokat,köszi :D
Tavaly harmadszorra is megszervezték Nagyvázsonyban (Veszprém megye) a történelmi dramatikus színjátszótábort. Gondolom idén is lesz, és egy 16 éves lánynak ideális. A felső korhatár 16 év, bár voltak kisebbek is, de a Te korosztályodból valók is voltak bőven, fiúk is lányok is. És színjátszós előképzettség nem szükséges :)
A programok között mindig van várlátogatás és a várjáték megtekintése, tájház, postamúzeum, kovácsműhely látogatás és kovácsolás, lovaglás, Balatonon strandolás, záróeste a Völgyparkban bográcsozás. Napközben drámajátékok vannak, és próbák a záró színdarabra.
A tavalyi tábor képeit megnézheted itt : [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!