Nyaralni megyünk 4 nap múlva, és kellene egy lista, hogy mit vigyek, mert nem vagyok benne biztos, hogy mindent betettem. Valaki segíteni?
Lányok, mit kellene vinnem? Horvátországba megyünk 10 napra ááh, tini vagyok.. segítség kellene :D nem tudom, mit kell még bepakolnom... ezért kell a lista, mert akkor ellenőrizni tudom... körömlakkot ilyesmit vigyek?
14/L
Sose jutott eszembe körömlakkot bepakolni. Akkor ahhoz már lemosó is kellene :)
Szóval kell ruha 10 napra - mondjuk 8 ujjatlan felső, 5 rövidujjú, 1 hosszúujjú vagy kardigán (sose lehet tudni).
5 rövidnadrág, 2-3 szoknya vagy hosszabb nadrág, 1 hosszúnadrág. 2-3 fürdőruha. Fehérnemű 10 napra (bugyi, melltartó, 2-3 zokni). Strandruha, törölköző.
2-3 papucs (benti, strandra, utcára), szandál, egy zárt cipő. Ennyi a ruha.
tisztálkodószerek: tusfürdő, testápoló, sampon. Fogkefe, fogkrém, naptej, napozás utáni szer. Fésű. Szükség szerint tampon, betét. Esetleg nagyon minimális smink, ahhoz lemosó.
Ezen kívül:
iratok, pénz, telefon töltővel, fényképező töltővel, elemekkel. Alap gyógyszerek (fájdalomcsillapító, hasmenésre való, görcsoldó). Ragtapasz, kisolló, körömreszelő. Pzs.
Horvátországban még nem voltam, de nálam mindig van ilyen drogériában kapható papír wcülőke, kézfertőtlenítő.
Napszemüveg, esetleg kalap, hajbavalók.
Egy jó könyv, vagy újság, esetleg kártya, kisebb társasjáték. Toll, papír. Én vinnék evőeszközt, műanyag tányért, poharat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!