Ti hogyan oldjátok meg, ha volánbuszon, vagy más hosszabb távolságú buszon iszonyatosan pisilnetek kell?
Figyelt kérdés
Sajnos már előfordult párszor, hogy felállni is alig bírtam mire egy megállóhoz értünk, szinte levánszorogtam a buszról, és a mosdó keresése helyett egy bokorba jutottam csak el, nagy kínkeservvel. Nem tudom másnál is volt már ilyen rossz a helyzet? Fiúknál még oké, de én lány vagyok így még nehezebb. Mit szoktatok tenni ilyenkor? (Főleg lányok esetében érdekel) 24/l2014. jún. 20. 22:10
1/8 anonim válasza:
Elmegyek előtte. Görcsösen várok a megálló végére, és ugy teszek, mint te.
4/8 anonim válasza:
Én egyszer jártam így, már akkor kellett pisilnem, amikor felszálltam a buszra, de az utolsó pillanatban értem ki, és nem volt időm vécére menni. Mikor már nagyon kellett, szóltam a sofőrnek, és megállt egy bokrosabb helyen.
5/8 anonim válasza:
Egyébként ha ez rendszeresen gond nálad, érdemes visszafogni egy kicsit az ivást utazás előtt, a buszon meg pláne ne iszogass!
6/8 anonim válasza:
Elméletileg ha kell pisilned, akkor órákig képes vagy tartani. Tehát ha otthon elmész indulás elött, nem iszol túl sokat, kerülöd a kávét és teát aznap, akkor nem szabadna ilyen gondodnak lenni.
Szedjél rendszeresen tözegáfonyát ha az sem segít menj el orvoshoz.
7/8 anonim válasza:
Időskori prosztata-gondjaid lehetnek.
Húzzál gumibugyit! Nem szégyen, csak kellemetlen....
:)
8/8 anonim válasza:
Autóm nincs, de ahova lehet inkább vonattal járok. Ott nincs ilyen probléma mert van vécé. Busszal így csak ritkán járok és akkor sem nagy távolságokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!