Mit lehet tenni a tengeribetegség ellen?
Figyelt kérdés
2014. jún. 18. 13:08
1/8 anonim válasza:
Nekem a Carmol csepp szokott segíteni, elég sok mindenre jó, fejfájásra is pl, szóval jó, ha mindig van otthon.
Patikában vagy akár Rossmanban is lehet venni azt hiszem.
2/8 anonim válasza:
Lefeküdni egy virágos réten egy almafa alá és relaxálni.
3/8 anonim válasza:
Repülővel kell menni, vagy gyorsan elhagyni a hajót.
4/8 A kérdező kommentje:
hajóút
2014. jún. 18. 20:13
5/8 anonim válasza:
Én sem szeretek hajóval utazni, volt, hogy 25 perc volt csak az út, de nyílt tengeren, nagyon hullámzott, a hajó meg gyorsan ment, számoltam a másodperceket...Ha tudtok választani napot, akkor mindenképp szélcsendes napon induljatok ill. ha hajótípust is lehet választani, akor minél nagyobb hajóval, komppal menjetek. Ha lassú és nagy a hajó, akkor kevésbé érezhetőek a hullámok.
6/8 anonim válasza:
A hajóutaknál főleg viharos időben elég kellemetlen, és durva fokozatban nagy hajóknál nem véletlen a kabinokban szíjazás lehetősége, hogy azért tudjon aludni a vendég. Azonban ha valaki a sima hullámzásra is érzékeny, annak két dolgot kell tennie: normálisan folyadékot innia, mármint rendszeresen kis adagokban míg tengerre nem száll. A másik egy pofon egyszerű növény, amit gyömbérnek hívnak, és abból kellene aszalva rágcsálnia, és meg is oldódik a probléma. Természetesen a gyömbér alapvetően erős, és sok nem kell belőle, - és ha már aszaltan megvan - akkor hűtőben évekig eláll szárazon.
7/8 petitfett válasza:
18 éven felülieknek !
(Személyes tapasztalat.)
Egy figyelmes steward észrevette, hogy "hótton vagyok", a bárhoz kísért, és néhány kupica vodka megivására kapacitált.
Segített!
8/8 anonim válasza:
mythbusterséknek a leginkább a gyömbér segített
vannak ilyen tabik, pár óra alatt fejti ki a hatását
ha mást nem, igyál egy kinley gyömbért, canada dry-t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!