Hogyan kereshetne zsebpénzt egy 11 éves lány?
Helló! Én 14 éves vagyok és szerintem a gyengébb osztálytársaidnak tarthatnál korepetálást:) én óránként 15OOft kérek és hetente összejön kb. 6OOOft!!!
Na sok sikert puszzi
Kutyasétáltatás, ha nagy a bundája az apolása is. Bevásárlás, legálább jobban látod mi mennyi, és néha fejből kiszámolhatod van - e annyi pénz rá, adtak - e annyit. Ahogy pakolod be a kosárba úgy adod össze a ft -os értékét.
Kb ennyi voltam és egy kislányt aki a 3. szomszédba lakott, az ovaba kisértem. Napi szinten, kb 2 évig.. Akkor az anyukájától kaptam egy könyvet, Távolban egy fehér vitorla.. ( tudod hány anyuka örülne ilyen segítségnek most is?? Vagy amikor el kell hozni az oviból, és ez lehet hogy még nagyobb segítség lenne. Közben mint egy kis tesóként bánhatsz vele.. Ja ütés vagás nélkül. Mert tesóknál ez előfordul, ITT NEM SZABAD!!
Ti többiek!
Bunkók vagytok! Futtatás, szopás??
Normálisak vagytok??
Ne ilyen korú kérdezőnek mondjátok ezeket!!
Tisztelet, aki mást írt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!