Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hogyan kereshetne zsebpénzt...

Hogyan kereshetne zsebpénzt egy 11 éves lány?

Figyelt kérdés
2009. dec. 31. 11:20
1 2
 11/17 anonim válasza:
Menj el valamelyik ismerősödhöz és ha van kutyája akkor fésüld ki a szőrét gondozd meg ilyenek, vagy pl. ha van valamilyen olyan ismerősöd aki sokat használja a bicaját és jó koszos már akkor polírozd le én is ezt csináltam kaptam érte egy 1000-est. Sok sikert! L/13
2009. dec. 31. 15:37
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, és annak az illetőnek üzenem hogy a tanulmányi eredményem tökéletes szóval ez nem rontja meg. És a válaszokkal 50% meg vagyok elégedve.
2010. jan. 1. 12:36
 13/17 anonim válasza:
10%
Szopjál :D
2010. jan. 2. 21:34
 14/17 anonim válasza:
Ez a gyerek csak kérdezett valamit! Nem a beteges bunkóktól, gondolom. Megnézném az előttem szóló arcát, ha az ő gyerekének, vagy leendő gyerekének írnának ilyesmit! Bár az a gyerek valószínűleg hátrányos helyzetű lesz.
2010. jan. 7. 17:24
 15/17 anonim válasza:

Helló! Én 14 éves vagyok és szerintem a gyengébb osztálytársaidnak tarthatnál korepetálást:) én óránként 15OOft kérek és hetente összejön kb. 6OOOft!!!

Na sok sikert puszzi

2010. jan. 7. 20:06
 16/17 anonim ***** válasza:

Kutyasétáltatás, ha nagy a bundája az apolása is. Bevásárlás, legálább jobban látod mi mennyi, és néha fejből kiszámolhatod van - e annyi pénz rá, adtak - e annyit. Ahogy pakolod be a kosárba úgy adod össze a ft -os értékét.

Kb ennyi voltam és egy kislányt aki a 3. szomszédba lakott, az ovaba kisértem. Napi szinten, kb 2 évig.. Akkor az anyukájától kaptam egy könyvet, Távolban egy fehér vitorla.. ( tudod hány anyuka örülne ilyen segítségnek most is?? Vagy amikor el kell hozni az oviból, és ez lehet hogy még nagyobb segítség lenne. Közben mint egy kis tesóként bánhatsz vele.. Ja ütés vagás nélkül. Mert tesóknál ez előfordul, ITT NEM SZABAD!!

Ti többiek!

Bunkók vagytok! Futtatás, szopás??

Normálisak vagytok??

Ne ilyen korú kérdezőnek mondjátok ezeket!!

Tisztelet, aki mást írt!

2010. jan. 14. 06:17
 17/17 anonim válasza:
Esetleg fejlécet készítesz(ha tudsz) Ha nem az sem gond..
2010. jan. 19. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!