Görögországban milyen aktuális jogszabályok vannak a marihuána ( ill. egyéb könnyű és nehéz drogok) vonatkozásában?
Figyelt kérdés
Gondolom illegális, és büntetendő. Azok a válaszok érdekelnek elsősorban, hogy turistaként mennyire lehet beszerezni, kéz alatt. Van e valami "varázsszó". Minden tanács, gyakorlati praktika, helyi specialitás érdekel ezen a téren. És milyenek az esélyek? milyenek az árak? helyiek közt , pl a vendéglátósok tudnak e segíteni, vagy a parton szaglásszak? a válaszokat előre is köszi2014. máj. 8. 22:03
1/4 anonim válasza:
Annyit tudok, hogy egész Európában ott a legszigorúbbak a drogtörvények, semmi köntörfalazás, "jól van most az egyszer elengedlek", max elvonóba küldés, mint nálunk, hanem fogyasztásért is rögtön több év börtön, külföldieknek is.
2/4 yakumo18 válasza:
Szerintem se a szállásadónál, se a parton ne szaglássz...ha nem akarod bevarratni magad a legközelebbi őrsre!
Inkább szagold az üde és friss levegőt!
Nem hinném, hogy ott az lenne a legfontosabb hogy betépve csoszogj a parton gyep mester.
3/4 A kérdező kommentje:
köszi az eddigi válaszokat, kicsit elszomorít, de minden infónak örülök!A betépve csámborgásról csak annyit hogy én nem iszom alkoholt (különböző egészségügyi, és emberi okokból)és mivel kikapcsolódni megyek (és a társaságom bizony nem fog ellenállni egy jó koktélnak a tengerparton- hogy aztán spiccesen csámboroghasson)én se akarok kimaradni a jóból :) de nem drogpolitikai vitát nyitottam, hanem a valós aktuális életkép érdekel ezen a téren. további infókat is szívesen meghallgatok!! kösziköszi :)
2014. máj. 9. 08:32
4/4 yakumo18 válasza:
Én sem vagyok erénycsősz hidd el. Tavaly is ittam kint különböző nemzeti italokat. Idén is fogok inni, csak egy másik településen annyi változással.
De hidd el, nem éri meg ott ezekkel vergődni! Csúnyán büntetnek, nem ér annyit az egész. :)
Mindezek ellenére azért jó utat kívánok nektek is Görög honba ! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!