Mit tudtok az Erzsébet táborokrol?
Egy főnek 12 ezer ft?
Én úgy tudom, hogy amelyik családnál az 1 főre jutó nettó jövedelem nem haladja meg a minimálbér összegét, azok számítanak hátrányos helyzetűnek és nekik 2000 ft/fő-be kerül 1 hét. Akinek meghaladja, az 10 ezret fizet. Azért még ez se számít soknak, ha megnézed a többi nyári tábort, 20 ezernél kezdődik 5 nap...
Hm érdekes... járjatok utána sztem, nehogy a suliban meg lehuzzanak 10 ezer fttal.
Milyen táborba mentek?
Nem irreális, de rá kell kérdezni az iskolában, hogy miért is 12 mindenkinek! Ha az év elején (márc.20. előtt, mert ha jól gondolom ez volt a pályázat beadási határideje) nem kért be az iskola nyilatkozatot a családban egy főre eső jövedelemről, akkor egyszerűen nem kalkuláltak vele.
Maga a tábor ("Igazolt Hiányzás" 2014... gondolom) valóban 2000 vagy 10000 önrészt jelent /fő, az viszont "csak" teljes körű ellátást biztosít. Az iskola tehát szervez utazást (oda-vissza minimum), esetleg kirándulást, egyebet a táborhelyen kívül, amik viszont nincsenek benne a "teljes ellátás"-ban.
(A szervező tanárok/iskolák mentségére legyen mondva, hogy ők a nyárra vonatkozó pályázatokat már két hónappal ez előtt összeállították.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!