Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mit tudtok az Erzsébet táborok...

Mit tudtok az Erzsébet táborokrol?

Figyelt kérdés
Nekünk idén 12 000 forintba kerülne az Erzsébet tábor,ezt én sokkalom mivel itt ugye a hátrányos helyzető gyerekől szolna a dolog !!!!!
2014. máj. 8. 12:44
 1/4 anonim ***** válasza:

Egy főnek 12 ezer ft?

Én úgy tudom, hogy amelyik családnál az 1 főre jutó nettó jövedelem nem haladja meg a minimálbér összegét, azok számítanak hátrányos helyzetűnek és nekik 2000 ft/fő-be kerül 1 hét. Akinek meghaladja, az 10 ezret fizet. Azért még ez se számít soknak, ha megnézed a többi nyári tábort, 20 ezernél kezdődik 5 nap...

2014. máj. 8. 19:33
 2/4 A kérdező kommentje:
A suliba azt mondták mindenkinek annyi,pedig nekünk joval kevesebb az egy főre eső jövedelem
2014. máj. 9. 19:33
 3/4 anonim ***** válasza:

Hm érdekes... járjatok utána sztem, nehogy a suliban meg lehuzzanak 10 ezer fttal.

Milyen táborba mentek?

2014. máj. 10. 14:01
 4/4 anonim válasza:

Nem irreális, de rá kell kérdezni az iskolában, hogy miért is 12 mindenkinek! Ha az év elején (márc.20. előtt, mert ha jól gondolom ez volt a pályázat beadási határideje) nem kért be az iskola nyilatkozatot a családban egy főre eső jövedelemről, akkor egyszerűen nem kalkuláltak vele.

Maga a tábor ("Igazolt Hiányzás" 2014... gondolom) valóban 2000 vagy 10000 önrészt jelent /fő, az viszont "csak" teljes körű ellátást biztosít. Az iskola tehát szervez utazást (oda-vissza minimum), esetleg kirándulást, egyebet a táborhelyen kívül, amik viszont nincsenek benne a "teljes ellátás"-ban.

(A szervező tanárok/iskolák mentségére legyen mondva, hogy ők a nyárra vonatkozó pályázatokat már két hónappal ez előtt összeállították.)

2014. máj. 14. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!