Romániába utaznák jövőhéten busszal. Segítene valaki?
Figyelt kérdés
Tökölön lakok. Honnan indul busz? Kb mennyibe kerülne a jegy? Milyen iratok kellenek? (holnap töltöm a 18-at) Tudna segíteni valaki?2014. máj. 7. 19:51
1/10 anonim válasza:
Inkább vonattal menj, olcsóbb és kényelmesebb. Magyar buszos cég egy megy románba, a híres-hírhedt Orangeways, aminél olyan apróságok történtek, hogy kiesett a busz kereke az autópályán és lefoglalták a buszt a cseh rendőrök, mert veszélyesnek találták.
A többi cég román, ezek jobbak, de nagyon drágák ahhoz képest amit nyújtanak, a román buszosok kész hiénák.
Mav-start.hu-n nézz vonatokat, azzal jársz a legjobban.
2/10 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy Romániába hova ? Máramarosba, Kolozsvárra, esetleg Temesvárra. Ezek mind más és más irányba vannak és közöttük magyarországnyi távolság van.
3/10 A kérdező kommentje:
köszönöm az ötletet a vonatnak utánna nézek majd,Csíkszeredába mennék
2014. máj. 7. 19:56
4/10 anonim válasza:
Na, délután 16:40-kor indul a CORONA IC Brassóba. Erre vegyél egy jegyet 6 ágyas fekvőhelyes kocsiba, így olcsó is, és van is ágyad, este elalszol, reggel 8:55-re megérkezel Csíkszeredára.
5/10 A kérdező kommentje:
ez sok segítség volt köszönöm :)
2014. máj. 8. 08:24
6/10 anonim válasza:
Vannak kis magán "buszos" cégek, amik Szatmárnémetiből indulnak és Budapestig mennek, Csengersimánál lépik át a határt. Szatmárnémetitől vannak további elágazások Románia szerte. A Szatmárnémeti-Budapest (388 km) útvonal ára 6500ft/fő és 3,5-4 óra az út. Onnan tudom mert én is ilyen kis buszon dolgozom, egy Iveco Daily-vel megyek, 1 nap kétszer oda-vissza. A reggeli járat hajnal 4-kor indul és 8-ra van Budapesten, 9-kor jövök vissza és 1-re vagyok Szatmáron, majd 2-kor újra Szatmárról ami 6-ra van Budapesten majd fél7-kor vissza ami fél11-re van itt Szatmáron. Ha van legalább 10 ember Tökölről, akkor megoldható hogy onnan induljunk vissza, innen Szatmárról megy tovább busz neked.
7/10 anonim válasza:
Szatmárnémeti-Kolozsvár-Marosvásárhely-Csíkszereda 210 Lej ami kb. 12800 ft, 375 km és 5,5-6 óra az út
8/10 A kérdező kommentje:
köszönöm :) Budapesten hol kell felszállni a buszra? És Szatmárnémetin? Ott merre kell menni? Igazából először megyek oda és nem tudom mi hol és merre van,úgyhogy tényleg jól jönne a segítség. Nézegettem a neten de valahogy nem nagyon igazodok ki rajta
2014. máj. 10. 14:34
9/10 anonim válasza:
Budapesten a Csepel Plázánál van felszállás a kisbuszra (18 személyes). Szatmárnémetiben a mi végállomásunk ott van, ahonnan a többi kisbusz indul, az Auchan parkoló a Careii úton, vagy a határ után az első benzikúton a Petrom-on van az átszállás. Van olyan eset, hogy én kések, olyankor egy másik kisbusz áthozza a határon az utazni kivánókat a Csengersimai non-stophoz és viszi ki Szatmárra akiket Budapest felől hoztam, ilyenkor én már nem lépek ki Romániába, hogy a késést letudjuk dolgozni hanem fordulok vissza a non-stopnál és indulok vissza Budapestre, de ez ritkán fordul elő.
10/10 A kérdező kommentje:
és hol tudom megvenni a jegyet a buszra?
2014. máj. 10. 18:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!