Londonból Budapestre autóval hány óra az út?
Figyelt kérdés
2009. dec. 23. 08:55
1/9 anonim válasza:
google maps útvonaltervezőt ajánlanám.
retafdog
2/9 anonim válasza:
Busszal kb. 12-14 óra volt ha jól emlékszem.
3/9 anonim válasza:
Attól füg hogy milyen autóval mész.
4/9 A kérdező kommentje:
És mégis,ha valami középkategóriájú autóval megyek?Csak kb-ra.
2009. dec. 23. 10:50
5/9 anonim válasza:
2.nak írnám , hogy én Londonból Budapestre busszal 26 óra alatt értem haza :D:D:D mondjuk bécsben volt egy 2 órás késés valamiért , szval legyen 24
6/9 anonim válasza:
Mi Angliából Magyarországra tavaly mentünk kocsival.Úgy,hogy a párom vezetett csak,és egyszer megálltunk pár órára,hogy pihenjen az út 25 óráig tartott.Visszafelé ugyanez az út 21 óráig tartott..Azért volt gyorsabb visszafelé,mert felengedtek minket a korábbi kompra...(hamarabb oda értünk)
7/9 anonim válasza:
Nekem busszal 75 óra volt Manchester, de kb 12 órára megálltunk Németországban.
12 óra alatt még Görögországba se értünk le anno... (16 óra volt az út)
8/9 anonim válasza:
Kb kicsivel több, mint egy nap. Nem csak komppal lehet menni, van autószállító vonat is a csalagútban, szerintem az gyorsabb.
9/9 anonim válasza:
Kb. 20 óra csalagúton keresztül középkategóriás autóval - Mazdával, némi pihenőkkel. Tavaly augusztusi utazás tapasztalata...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!