Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Ez tényleg ilyen nagy kérés?

Ez tényleg ilyen nagy kérés?

Figyelt kérdés
Barátnőm jönne utánam Angliába 0 angollal látogatóba, és aki nem tudná, ahogy kilépsz a lutoni reptérről 5 méterre van egy távolsági buszpálya és több mint 2 és fél óra az út onnan ahol vagyok, ezért és az egyszerűsége miatt nem mennék londonig és egyértelműen elmagyaráztam mi hol van, mit csináljon, 2 mondatot ha kell megtanulnia, otthon kinyomtatható jeggyel felszállhat az egyértelmű buszra, és végállomáson várom tárt karokkal. Igen van egy forgatókönyv hogy együtt kijövünk és megmutatok neki mindent de türelmetlen. Az előbbi nagy bunkóság?
2014. ápr. 18. 19:33
 1/6 anonim válasza:
63%

Szerintem nem az, meg tudja csinálni, nem tűnik bonyolultnak. Én is voltam külföldön látogatni rokonokat úgy, hogy a reptértől egy órát kellett még buszoznom és csak ott vártak, nem jöttek elém a reptérre.

Ha annyira szeretne előbb menni, akkor ennyit be tud vállalni. Neked is kényelmesebb, nem hiszem, hogy ez bunkóság lenne.

2014. ápr. 18. 19:51
 2/6 anonim ***** válasza:
39%
a gyerekeket még terelgetni kell,inkább keres egy 18év fölötti barátnőt
2014. ápr. 18. 21:00
 3/6 anonim ***** válasza:

Hany eves? Gyanitom, hogy meg nagyon fiatal es ezert ilyen anyamasszony katonaja... Epeszu felnott ember pucajaba szorul annyi ver, hogy kepes kozlekedni!

Foleg ugy, hogy te segitesz neki. Leirod egy papirra angolul, hogy "nem beszelek angolul, kerem segitsen, XY varosba megyek, kiserjen el a buszig", kinyomtatja es szigoruan csak egyenruhas repteri dolgozonak az orra ala nyomja es kesz.

Az en anyukam 0 angol tudassal kijott hozzam Los Angelesbe, tok egyedul, UGY, hogy meg egyszer at is szallt!! Ha o meg tudta csinalni, a kiscsaj is kepes lesz.... vagy nem... de akkor itt az ido elgondolkoznod....

(ui: sugok: a repulon nem o lesz az egyeduli magyar, kizart, hogy ne talalna egy honfitarsat, aki leszallas utan hajlando lesz ot elkiserni a buszig es megmutatni neki, hogy mire/hogyan kell felszallni.... SOT, lehet hogy lesz olyan aki pont abba a varosba utazik, ahol te vagy)

2014. ápr. 18. 22:41
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem bunkóság, meg kell tudnia oldani ezt. Gondolj bele, hogy évente több százezer magyar nyaral Horvátországban, és gyanítom, hogy 99%-uk nem tud horvátul, aztán mégse lesz bajuk.
2014. ápr. 19. 08:53
 5/6 anonim ***** válasza:
27%
szerintem jó nagy gyökér vagy hogy nem mész ki érte a reptérre
2014. ápr. 19. 12:43
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem bunkóság, de nem is dicséretes. Én ma jöttem haza Prágából és kinéztem magamnak, hogy a B-metróval megyek egy bizonyos megállóig, onnan egy busszal a reptérig. De éppen mától 3 napig nem megy a B-metró, nem értettem, hogy miért, mert a hangosbemondó csak csehül mondta, a diszpécser sem tudott angolul. Végül a 7-ik megkérdett utas, egy diáklány magyarázott egy másik útvonalat... Közben a feleségem szinte idegrohamot kapott a szűk idő miatt...

Hasonló eset (1 % esély) történhet a barátnőddel is: terrorveszély miatt a másik utcából indul a busz, ezt mondják is és kiírja az elektronikus kijelző is - de csak angolul. De lehet sztrájk is vagy két busz is karambolozott és emiatt ritkábban közlekednek 12 óráig és még ezer más ok is... info csak angolul.

Ekkor szokott jönni a pánik, az elbizonytalanodás, egymás anyukájának emlegetése.

Ha már hívtad, akkor menj ki eléje, fogadd, üljetek be egy sütire, engedd, hogy mondja el az élményeit, fújja ki magát - aztán vidd haza. Ez így normális.

2014. ápr. 19. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!