Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mi szükséges ahoz hogy kiköltö...

Mi szükséges ahoz hogy kiköltözzek egy lakatlan szigetre?

Figyelt kérdés
Na szóval szeretnék kiköltözni a legjobb barátommal egy lakatlan szigetre (nem buzulásból csak mivel legjobb barát vele tudnék csak hosszabb időt elviselni) érdekelne h mi szükséges ahoz hogy engedélyt kapjak az adott országtól arra hogy ott élhessünk? mennyire nehéz elindulni? (ezt úgy értem h milyen nehéz kijutni az adott szigetre magyarországról?) mivel épitészetet tanulok lazán tudnánk építeni 1 nagyobb faházat a tengerpartra! zöldségeket termesztenénk! vinnénk pár tyúkot is ( imádjuk a rántottát :D) am ez az egész ötlet Tom Neal-a vadon szava szímű könyvből jött és egyszerüen vágyom arra h senki ne mondja meg nekem hogy mit csináljak csak mi legyünk és a természet!!! előre is köszönöm a válaszokat!! :) ha valakinek van már hasonló élménye nagyon szivesen meghalgatnám!!!

2014. ápr. 15. 19:59
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
hallod ki mondta h ilyen helyre mennénk? mi 1 trópusi szigetre mennénk nem pedig 1 jégkockára!!!
2014. ápr. 21. 13:09
 22/23 Boniem válasza:
A 7/21-es válaszadót támogatom. Tényleg hihetetlen, hogy vannak ennyire hülye emberek akikben semmi gondolkodás nincs. Mégis hogy gondoltad ezt az utat? Ilyenkor normális vagy ? Nem hiszem...
2014. ápr. 21. 21:18
 23/23 gy.dav. válasza:
szerintem semmi akadálya hisz akik hajótörést szenvednek és egy szigetre sodródnak nem büntetik meg őket és gondolom láttad pl: Bear Grils, Earn Dealer stb. őket sem büntették meg, de azért tanuljatok meg túlélni mielőtt próbára teszitek magatokat
2014. ápr. 22. 12:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!