Valaki egy európai gyalog útra?
Figyelt kérdés
Elsonek is.Mar nagyon regota az a vagyam,hogy bejarjam a vilagot.El bennem a kaland vagy.Olyan embereket keresek akik szivesen reszt vennenek ilyenben es komolyan is gondoljak csak eddig nekik is csak egy alom volt.Vagy olyan embereket akik mostanaban mennenek es szivesen elvinnenek magukkal mint utitarsat.negativ kommentet nem kerek koszonom :)2014. ápr. 12. 09:09
1/7 anonim válasza:
Eddig milyen hosszú út volt az, amit megtettél gyalog, Balatonig Pestről, vagy ilyesmi hosszúság meg volt?
2/7 anonim válasza:
Szerintem inkább nézz szét coachsurfingen.
3/7 anonim válasza:
én mennék nagyon szívesen csak se edzett nem vagyok, se pénzem nincs
5/7 A kérdező kommentje:
60km volt eddig gyalog :) nekem sincs sok penzem..de egy ilyen kalandban szivesen reszt vennek :)
2014. ápr. 12. 21:37
6/7 anonim válasza:
És mennyi időre tervezed az utazást, napi hány km-t mennénk gyalog? Mert ha mondjuk napi 60 km-t mennénk (bár én csak olyan 30-at bírok egy nap), akkor 4. nap jutnánk a határhoz, szóval kb 1-2 hónap kellene minimum ahhoz, hogy Európa egy részét bejárjuk. És mi lesz ha egyikünknek megfádul a lába? Mondjuk kisebesedik egy hét után?
7/7 A kérdező kommentje:
en se gondoltam valami nagyra elsonek.mondjuk a hatarig vonattal is ellehetne menni :) de max ha nem akkor kigyalogolnank..ha elfaradnank kicsit akkor termeszetesen megpihennenk mig jobban nem lenne a masik..:) nem kell roham tempoval se menni.:) meg persze elsonek nem egesz europara gondoltam hanem max 1orszagreszre ami a cel lenne :) es ha jol alakulna az egesz akkor masik evben meg masik celt kituzni :)
2014. ápr. 15. 21:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!