Miami vagy Sydney?
Melyiket valasztanad es miert, ha:
- Adott lenne a penzed.
- A nyelvtudasod (szukseges nyelvvizsga es szaknyelvvizsgai papirok, illetve valos nyelvtudas nem csak passziv)
- Lenne munkad a szakmadban es helyi viszonyokat tekintve nagyjabol hasonlo osszegu fizetest kaphatnal.
- Fiatal no lennel (fogorvos), aki bar evente 1x hazajar, mar most is kulfoldon el, tehat a honvagy dolgon mar tulvan.
- Csaladod nincs (gyerek, ferj stb.)
- 1-1 baratod lenne pont mindket helyen, Sydneyben torzsgyokeres ausztral, Miamiaban egy regota kint elo europai baratod, de ez nem jatszik tul nagy szerepet, hisz konnyen baratkozol, meg amugy sem szeretnel a nyakukon logni.
- Mindket hely vonzana.
Irjatok nemet es kort is, ha lehetseges. Koszonom.
Ausztráliában rigorózusabb törvények vannak a bevándorlókkal szemben,nem olyan könnyű ott letelepeni,mint ahogyan sokan gondolják.A nőkre akik beadják a letelepedési papirt olyan törvény vonatkozik,hogy legalább 2-3 évig nem szülhet gyereket vagy nem tudom hány ledolgozott munkaév kell,hogy szülhessen másként hazaküldik az országból.Vagy a másik alternativa,hogy házasságot kötsz egy ausztrál állampolgárságú férfival,akkor az más elbirálás alá esik.
Igaz,hogy az életszinvonal magas,a brittek kedvenc kivándorlási helye Ausztrália.
Nekem a két ismerősöm próbált meg kitelepülni,az egyiknek a testvére él kinn,nem sikerült neki a másiknak a barátnője volt kinn,neki sem sikerült.A harmadik ismerősöm már évek óta kinn él,ők nem panaszkodtak,jól élnek,csak a gyerekvállalás terén volt ilyen gondjuk.
30/N
Papirok,kivandorlas nem gond, ezt nem kell feszegetni, mert ezekkel semmi problema. A kerdes nem ez volt.:)
Egyebkent en is Sydney fele hajlok, meg van par hetem donteni, de ez lesz az eselyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!