Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hogyan kéne ezt elképzelnem?

Hogyan kéne ezt elképzelnem?

Figyelt kérdés
Ha például érettségi után ki akarok költözni Amerikába (Chicago, New York) és ott akarok élni akkor kell fizetnem valamit vagy kell valamilyen papírt intéznem? Elnézést, ha már most óriási hülyeséget írtam, de nagyon nem értek hozzá :D
2014. ápr. 7. 14:05
 1/3 anonim ***** válasza:

Óriási hülyeséget kérdeztél, igen.

Ugyanis legalább tízezerszer leírtuk már itt (is), hogyan megy ez. Pontosabban: hogyan NEM megy. Ugyanis Amerikába nem lehet csak úgy kimenni.

2014. ápr. 7. 17:01
 2/3 A kérdező kommentje:
Pontosan ezt kérdeztem, hogy mekkora dolog.
2014. ápr. 7. 17:27
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem fogom leírni milyen engedélyekre, papírokra lenne szükséged, hogy kint élhess, mert egymillió ilyen kérdés volt már, csak utána kéne olvasnod.

Viszont én személy szerint nem is értem, hogy egy 18-19 évesnek aki éppen, hogy leérettségiztél. Mégis, hogy képzeled a jövőd kint Chicagoban vagy New Yorkban??

Ugye tudod, hogy az érettségiddel kint csak egy dolgot tehetsz? Kitörölheted a kis fenekedet.

Van nyelvvizsga papírod ami kell, hogy kint lehess? Van tőkéd? Van zöldkártyád? Vannak engedélyeid? Van szakmád amiben dolgozhatnál? Van gyakorlatod amiben dolgozhatnál? Egyáltalán mire mennél ki?

2014. ápr. 7. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!