Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Ti kibírnátok ezt? Szerintetek...

Ti kibírnátok ezt? Szerintetek jó hogy ezt csinálom?

Figyelt kérdés
Most külföldön vagyok dolgozni még 4 hónapig.Kiszámoltam hogy ha nem költök pénzt szóval nem veszek itt ruhát,nem járok éttermekbe stb.. akkor nyár végén el tudok menni a karibi szigetekre valahova.Csak nagyon kell így spórolnom pl,nem iszok üdítőt,sört csak vizet.Nem veszek a boltban csokikat,édességeket csak normálisan eszek ebédet és vacsorát.Szerintetek érdemes kibírni 4 hónapig így hogy nem járok el sehova és nem költök pénzt hogy elmehessek majd?
2014. márc. 21. 13:13
 1/6 anonim ***** válasza:
51%
Másszóval azért kínzod magad, hogy aztán egy pillanat elverd a pénzt "hülyeségre"... Sok értelme nincs.
2014. márc. 21. 13:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Ne azt tedd, amit mások jónak tartanának, hanem azt, ami neked fontos.
2014. márc. 21. 13:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Csináltam ezt fél évig egy utazás miatt. Megérte, mert életem nyaralása volt, de, ha nincs ilyen ösztönzés, nem bírtam volna. NEm könnyű...
2014. márc. 21. 15:55
 4/6 anonim ***** válasza:

én is külföldön dolgozom, egész évben hajtok, de mindig lesz annyi pénzem, hogy nyáron egy 500 ezres utat ki tudjak fizetni és még sporolt pénzem is maradjon...

de az szerintem is hülyeség, ha nincs pénzed, nincs tartalékod, hogy amit igy megsprolosz végül elverd 2 hét alatt.

én mindig ugy számoltam, hogy az a 2 ezer euro ne osszon, ne szorozzon,- nem sokat jelentett...szoval attol nem változott nagymértékben a sporolt pénzem.

2014. márc. 21. 17:23
 5/6 anonim ***** válasza:

Valami nem stimmel itt. Ha neked munkavallasasi engedelyed van az Egyesult Allamokban akkor egy $154 dollaros 3 ejszakas hajoutra nem kell sokat sporolnod, 2 nap alatt osszejon kenyelmesen.

Ha viszont nincs munkavallalasi engedelyed akkor tultartozkodtak az ESTA-t es kiengednek, de nem johetsz vissza.

Ha Europaban dolgozol akkor meg teljesen felesleges iderepulnod a Karib szigetekre, csupan hajoutazasokkal vegyitve elvezetes es szorakoztato. Probalj hajozni sokkal olcsobban a Foldkozi tengeren.

2014. márc. 21. 22:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Saját magadnak kell eldönteni, hogy megéri-e...
2014. márc. 22. 01:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!