Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Olcsó, szép tengerparti...

Olcsó, szép tengerparti nyaralás, ami nem Görögország/Törökország/Bulgária?

Figyelt kérdés
Olyan helyet keresünk, ami látványban gazdag, tengerparton van és ha nem kell otthagyni egy ház árát egy hétre, az se hátrány. :) Nem feltétlen kell, hogy népszerű legyen, nem vonz a hatalmas tömeg. Van ötletetek?

2014. márc. 20. 07:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Egyiptomba pont h most kell menni mert olcso. Ha lesz penzem nyarig, tuti elmegyek.
2014. márc. 22. 19:16
 12/15 anonim ***** válasza:
Tunézia. Nem drága, és ha már ott vagy kb. 120 euróért el lehet menni 2 napos kirándulásra a Szaharába is, tevegelni, oázisokat nézni, nagyon nagy élmény. Vagy kevesebb napra Nizza, Franciaország. Szintén gyönyörű szép. Sokkal szebb mint pl. Barcelona, habár drágább is..
2014. máj. 31. 05:10
 13/15 anonim válasza:
Hát valaki írta portugáliát, szerintem nagyon drága viszont Törökországban már voltatok hogy nem akartok menni vagy csak az ára miatt? Én voltam ott többször olcsón is ki lehet fogni nagyszerű helyeket, látványban pedig nagyon gazdag pl. Pamukale,Kappadokia
2014. jún. 18. 08:32
 14/15 anonim ***** válasza:
Jelentem en azota megjartam egyiptomot. Nagyon jo volt!
2014. jún. 18. 14:37
 15/15 vivi917 válasza:
Én Törökországot tudom dicserni teljes mértékben! Belekben voltunk a Susesi Luxury Resortban- a személyzet,ételek,tisztaáság,szórakozás mind-mind 100%-os:)
2014. júl. 1. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!