Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Vehetek vonatra bérletet? (lent)

Vehetek vonatra bérletet? (lent)

Figyelt kérdés
Az van hogy diák vagyok de azt olvastam hogy a 30 napos tanuló bérletet csak úgy lehet megvenni ha a lakóhelyed és a tanítási intézmény között váltasz jegyet pl:Én szolnoki vagyok és pestre járok suliba.De én Szolnokon járok suliba csak szeretnék venni bérletet és nemtudom hogy így lehet-e :) előre is köszi

2014. márc. 9. 00:53
 1/2 anonim ***** válasza:

Elvileg nem lehet, meg is büntethetnek érte, ami nem olcsó. Nekem pl. a diákomon budapesti lakcím volt, ott is jártam egyetemre, de Vas megyében laktam, vettem bérletet. Sosem szóltak érte, nagyon drága volt így is. Viszont most másik egyetemre járok, más városban, új diákom van, nagyon ellenőrzik. Sőt, van, hogy a pénztárban nem adnak, ha nem iskola és lakhely között veszed.

Szóval, szerintem megpróbálhatod, de előfordulhat, hogy megbüntetnek.

2014. márc. 9. 13:16
 2/2 A kérdező kommentje:

Km:80 2.osztály:5 710 1.osztály:19 900

annyira nem vészes de csak úgy oda megyek és mondom h szeretnék egy tanuló bérletet Szolnokról Kőbánya-Kispestre?És annyi hogy Szolnoktól Kőbánya-Kispest az 89km és hogy az még a 80kmterbe tartozik vagy az már 90km?

[link]

2014. márc. 9. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!