Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Most mennyi lesz...

Mit tegyek? Most mennyi lesz újra csináltatni?

Figyelt kérdés
Ma utaztam a buszon az utazó táskámmal,mivel mellettem ültek és az ölembe fogtam a kutyusom le tettem magam mellé a táskát. mikor leszálltam észre vettem hogy, kivan cibzározva és nincs benne a tárcám. nem volt benne sok összeg és csak a személyimet tartottam benne. most mi lesz? szerintem el lopták mert én mindig oda figyelek és be húzom a táskám főleg ha a tárcám is benne.valaki tudja menyibe fog kerülni ujjat csináltatni? válaszokat ellőre is köszönöm.
2014. márc. 7. 20:31
 1/2 anonim válasza:

Pont az előbb válaszoltam, egy pont ugyan ilyenre :) sebaj akkor mégegyszer:D

1. lépés Bejelented, hoy ellopták. Nem kell bemenni személyesen, csak a kirendelt körzet rendőrkapitányságát kell felhívni. (nem a 911et vagy a 102őt!!) Googleba megkeresed, hogy hova tartozol és felhívod, valaki kis örmester fogja felvenni megmodnod mitörtént és hogy írja fel ennyi.

Ez azt indokolja, hogy senki ne vegyen fel hitelt a nevedre stb..

2. lépés Okmányirodába időpontot kérni:

1500ft vagy 5500ft -ba fog kerülni:

Érts: Ha elhagyod vagy a lejárati dátum UTÁN mész akkor elvileg 5500ft papíron...

Ha a lejárati dátum ELŐTT mész el, akkor 1500 ft.

De azért mondom, hogy papíron, mert ez az okmányirodás csajtól függ.. ha jófej, akkor 1500lesz. Ha csak úgy monoton végzi a munkáját és nem kéred meg, hogy 1500 legyeb, akkor lehet 5500ft os csekket állít ki:)

Befizetés: Bankkártyával vagy csekkel lehet, készpénzzel nem lehet fizetni(!), erre figyelj oda. Tehát bankkártya legyen nálad, ha nem akarsz még a Póstára is elmenni és befizetni a csekket. Ekkor kapsz egy ideigleneset és 2 hétre rá kipóstázzák, ami kell :) Ennyi.

2014. márc. 7. 22:58
 2/2 anonim ***** válasza:
varj vele, az esetek donto tobbsegeben valami csoves kikukazza az ellopott iratokat.
2014. márc. 8. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!