Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Nagyon szeretnék, Amerikában...

Nagyon szeretnék, Amerikában vagy pedig Angliában élni vagy bármely másik országban ami angol anyanyelvű, lehetséges?

Figyelt kérdés
Sziasztok, egy 16 éves srác vagyok, szinte már szenvedés itt ebben az országban élni egyszerűen nem tudok, olyan szinten vágyok máshová, ez a fajta életstílus ez az éghajlat egyszerűen semmi nem felel meg nekem, az hogy itt az ember hogyan bánik a másikkal, akik az ország élén élnek azok, sem egyszerűen semmi... A nyelv az nem probléma számomra, jól beszélem az angol..! Nem származok egy jű de tehetős családból, és nem tudom, hogy hogy tudnék kimenni, akár most itt hagynék mindent, 1 napot sem bírok itt élni többet, valaki tud segíteni, hogy milyen mód van arra, hogy elmehessek innen? Nagyon örülnék egy cseppnyi reménynek is hogy lehetséges valahogyan..!

2014. márc. 6. 19:22
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nagy-Britannia - BM diploma mínusz építész, és EÜ végzettségeken kívül kb. semmit nem ismernek el ha helyben keresel munkát. A végzettséget ott kell megszerezni.

Jól fizet a szakma is és a diplomás munka is tíz év után, de képzetlen munkaerő éhbérért dolgozik. Könnyű egyéni vállalkozásba kezdeni és intézni az ügyeit (ez ott úgy hívják önfoglakoztatás).

2014. júl. 25. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!