Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Szerintetek melyikőjükhöz menjek?

Szerintetek melyikőjükhöz menjek?

Figyelt kérdés
Nagymamám Amerikában él, immáron 30éve.. és felmerült hogy menjek ki.. Nem nagyon szeretnék mert szeret inni, és elég ingadozó a hangulata..(éltünk kint 2 évet, még baba voltam), aztán 10 évesen ki mentem nyaralni hozzá 3hónapra, és akkor én eldöntöttem hogy soha többet! Viszont most még is úgy érzem a jövőm szempontjából hogy nem lenne hülyeség.. Mama és keresztanyám nincsenek és nem is voltak soha jóba..(Keri, is kint van) de ő is azt szeretné hogy folytassam ott a sulimat, nem tudom eldönteni hogy hova menjek vagy egyáltalán menjek-e.. Mamámhoz mert a mamám, de nem érzem magam jól ott, vagy Keresztanyámhoz aki marha jó fej.. Azt se szeretném hogy Mama megharagudjon. Ti mit tennétek? Most nyárról lenne szó!
2014. márc. 5. 23:42
 1/2 anonim ***** válasza:
A keresztanyádhoz, de azért a nagymamád is látogasd meg.
2014. márc. 6. 02:01
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem is úgy ahogy az első írja.

Ha esetleg van keresztanyukádnak gyereke hivatkozhatsz arra, hogy ott jobban lenne társaságod.

2014. márc. 6. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!