Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Valaki már volt Írországban?...

Valaki már volt Írországban? Ha igen, milyen volt?

Figyelt kérdés

2014. márc. 4. 21:25
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Dublinban és környékén voltam tavaly márciusban 6 napot. Személy szerint imádtam, nagyon szeretem az ír embereket (barátságosak, érdeklődők), az idő is nagyon jó volt (napsütés, 10-15 fok, ott létem alatt egy napot esett, bár Írországban egy nap alatt simán megjelenhet 4 évszak :)), szép tájakon voltam (Howth, Bray nagyon hangulatos kis tengerparti városkák), sok pub-ban voltam, jó ír kávékat és finom söröket és whiskey-ket kóstoltam, sok szép park is van. Nekem nagyon tetszett, májusban megyek újra :)
2014. márc. 5. 11:41
 2/4 A kérdező kommentje:
Úgy irigyellek,bárcsak én is mehetnék :) :(
2014. márc. 6. 15:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Drukkolok, hogy eljuss :) Én most májusban megyek vissza, nagyon szeretem az országot :)
2014. márc. 7. 17:26
 4/4 orbit-titkosnév válasza:
Én 2-szer is voltam kint, először nem sokat, asszem 5-6 napot, utána meg majdnem 1 hónapot! Dublint nem nagyon láttam max a reptértől való utat, oda ahol apukám dolgozik/lakik (anyukámmal mentünk), egy kis faluban Írország közepén. Én az írekről, meg maga Írországról csak pozitívat tudnék mondani, jó azért csak pozitívat, mert nem olyan sokszor/sok ideig voltam kint! Az emberek mosolyognak rád, köszönnek (idegenek is). Meg úgy maga a szép táj, a házak. Amikor először voltam kint csak bicikliztem egész nap :). Az idő nem olyan jó, mármint ez pl.: a magyaroknak nem jó, de nekem pont ez az idő a jó: eső, hát szél (ne nagy legyen, de lehet) :D. Ír ételeket nem kóstoltam, mert nem voltunk étterembe, de pl. van olyan élelmiszer, amit csak Magyarországon lehet kapni. De vannak ilyen lengyel boltok, ahol tudsz venni párizsit, szalonnát, stb. Ja és azt ne hagyjuk ki, hogy a patka szélénél (vagy, hogy hívják :D) tele van Cent-ekkel, az írek eldobálják, én meg mikor kint voltam felvettem őket. Biciklit kint hagyják éjjel, van olyan kocsi amit be sem zártak! Ja meg voltam a Dublin Zooban, meg a nagy tűnél vagy oszlopnál, vagy minek nevezik azt. Ez persze csak egy kis falu, lehet Dublinban, meg a nagy városokban más a helyzet, de összefoglalva, nekem nagyon tetszik az ír szokás és maga Írország. Ha van kérdésed nyugodtan írj privátban :)
2014. márc. 11. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!