16 éves vagyok. Pár év mulva ki szeretnék menni Amerikába. Szeretnék ott élni pár évet. Lehetséges?
Figyelt kérdés
Lehetőleg Miamiba vagy Hawaiira szeretnék menni.
-Tudok angolul.
Hogyan lehetne ezt? Mi kell hozzá? Milyen engedély? Mennyibe pénzből jönni ki az hogy kimenjek repulovel, es egy kisebb (50-60-70 nm) lakasban eljek?
2014. márc. 2. 11:31
1/3 anonim válasza:
A terveid belekerülnek pár millió forintba, és ez csak az, hogy kimentél, lakás, meg ilyenek. Amúgy, kimenni nem nehéz, három hónapra, mert azt túrista vízummal megteheted, amit a határon belépéskor kapod meg, automatikusan. Arra figyelj, hogy igazolnod kell, hogy az első éjszakádat hol töltöd. Tehát nem alhatsz az utcán. A legideálisabb módszer a kijutáshoz, ha van valami amerikai ismerősöd, aki ott lakik. Ő fogad, és mondjuk nála laksz. Biztosan van lehetőség arra is, hogy ott tanulj, de ebben nem vagyok otthon. Amúgy huzamosan kinn tartózkodni már bonyolultabb. Hosszú procedúra míg megkapod hozzá a vizumot.
2/3 anonim válasza:
Először mindenféleképpen 1 évet javaslok cserediákként. A YFU szervezet ebben tud segíteni, hozzánk pl. így került egy kislány Dél-Afrikából 1 évre, és a húgom is így jutott ki Japánba.
ERŐSEN javaslom hogy egy YFU-programot csinálj végig, mielőtt kint élnél pár évet. Egyrészt mert olcsóbb, másrészt nem árt ismerkedni a hellyel, ahová mennél.
3/3 anonim válasza:
nagyon helyes kérdés ez is. kisebb lakás 50-60-70nm :D 4 fös családok laknak is -kisebb lakásokban :D szerintem 16 évesen tanuljál, utána gyüjts össze körülbelül 5 millio forintot, és már mehetsz is ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!