Mely országokba adhatok be menekült kérelmet?
Figyelt kérdés
Hello!
ukrajnai magyar vagyok,de csak ukrajnai állampolgárságom van.
Hol fogadnának be?Egy jó helyzetben lévő nyugati országot szeretnék.
2014. febr. 20. 01:09
2/5 anonim válasza:
Miért nem kérsz magyar állampolgárságot? Akkor utána már menedékkérelem sem kell, mehetsz az egész EU-ban bárhova.
3/5 A kérdező kommentje:
Nos nem igazán szeretnék magyar lenni. Elég ha a nyelvet tudom.
És minek szűkítsem le a világot,csak Európára?Amikor menekültként bárhová mehetnék.
Persze szeretnék majd dolgozni itt is van munkám de azért nagyon nem mindegy hol élek.
2014. febr. 20. 21:16
4/5 anonim válasza:
Menekültként sem mehetsz akárhova, egy csomó helyen elutasítják a kérelmedet.
5/5 anonim válasza:
Kanada amennyire tudom nem léptetett életbe speciális szabályokat ukránokra, tehát a menedékkérelem ugyanolyan mint máskor. Volt rá példa hogy polgárháború, népirtás esetén gyorsított , egyszerűsített eljárással fogadták be a szerencsétleneket. Várj még egy hetet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!