Hogy juthatnék el ill. be Pripyat-ba és Csernobil-ba?
Persze hivatalosan és a kellő óvintézkedéseket megtéve?
Kihez ill. melyik hivatalhoz kell ez ügyben fordulni?
Civil ember is bejuthat?
Lehet, hogy komolytalannak tűnik a kérdés de én szeretném megnézni a saját szememmel.
Ha jól tudom Vujity Tvrtko is volt Pripjaty-ban, úgy hogy szerintem biztos, h civil ember is mehet, ha vállalja, de azt hiszem csak 20 percet maradhatott a sugárzás miatt, úgy hogy túl hosszú élménytúrára sztem ne számíts.
Am én is szívesen megnézném, biztos nagyon érdekes!!
jaj, de jó, én is szeretnék menni!
ha valaki rábukkan arra az utazási irodára, amelyik ezzel foglalkozik, légyszi, linkelje be!
itt a link, ök többségében volt pripyati lakosok akik teljesen legális, biztonságos utakat terveznek a zónába:
Na, Trutykó népbutítása ide is elért?! Én májusban több, mint 10 órát töltöttem a zónában!
A zónaigazgatással kell felvenni a kapcsolatot (Chernobyl Inter Inform néven lehet megtalálni a neten). Velük érdemes egyezkedni, mert az utazási irodák árainak töredékéért lehet kijutni oda, akár három napra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!