Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Milyen gyakran utaztok évente?

Milyen gyakran utaztok évente?

Figyelt kérdés
Szórakozás,kikapcsolódás céljából.Inkább belföldre vagy külföldre?Jobban szeretitek a hosszabb ideig tartó (1-2 hetes) nyaralást vagy inkább többször mentek 2-3 napra (pl belföldre elég sok kuponos ajánlat van),vagy ha belefér a keretbe,is-is.Szóval hosszabb nyaralás nyáron,és 2-3 havonta rövid utak.Kivel utaztok?(család,barátok,férj/feleség) és ki szervezi meg az utat?
2014. febr. 2. 15:19
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Csak évente 2x utazok külföldről általában haza MO-ra, 1-2 hetet, ami szerintem nem sok, ezen kívül 2-3 alkalommal 1-2 napos utazások itt helyben. Sok szervezés nincs, megvesszük a repjegyet és kész.
2014. febr. 2. 16:21
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerencsés vagyok, mert megengedhetem magamnak, hogy többször elmenjek.

Nyáron 1 hét tenger, télen 1 hét síelés általában fix, mindkettő barátokkal, barátnőkkel. Év közben általában Húsvét környékén vagy télen 2-3 napos wellnessezés gyógyvízzel, Édesanyámmal szoktam menni. Ezen kívül barátokkal mindig nézzük a repülőjegyeket, ha van valami jutányos áron és épp ki tudunk venni pár nap szabadságot, akkor elugrunk valamerre. Legutóbb Barcelonában voltunk 4 napot, véletlenül láttam meg, hogy a repülőjegy 3 ezer ft, pont hosszú hétvége volt. Előtte Rigában és Vilniusban voltunk, szintén potom pénzért.

Mindig magunknak szervezünk, mert így olcsóbban jön ki.

2014. febr. 2. 17:13
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

mi nyaron megyunk 7/10 napra tenger melle. es ev kozben kb 2x par napos varoslatogatasra fapadossal.

a par napos utakra barati tarsasaggal, nyaron csaladdal.

2014. febr. 2. 23:22
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Évente egyszer van egy nagyobb külföldi út, általában 2-3 hét, de volt már 5 hét is. Azon kívül változó, de 1-2 hosszú-hétvégés városlátogatás szintén külföldön minimum van minden évben, és emellett 1-2 alkalommal belföldön is megyek valahova, de az jellemzően 1-1 nap.
2014. febr. 3. 10:25
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat:) Mi is hasonlóképpen utazunk,nyáron van egy hosszabb nyaralás,tavaly belföldön,mert pici volt a baba,idén külföldön.Emellett folyton lesem a kedvező belföldi ajánlatokat,és ha találok jót évi 2-3-4 alkalommal elmegyünk pár napra.Azért érdekelt,hogy mások milyen gyakran mennek,mert a férjem szerint ez kicsit sok,szerintem meg ennyi kikapcsolódás kell,és kíváncsi voltam,másoknál hogy működik.Köszönöm,hogy válaszoltatok!
2014. febr. 3. 16:29
 6/6 anonim ***** válasza:

Évente olyan 6-8 alkalommal, ebből 2-3 alkalom 2-3 napos a többi 1-1 vagy 1-2.

Általában közeli országok, de voltam már Splitben is.

Mind vonattal, mert arra kapunk szabadjegyet.

2014. febr. 3. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!