Mi a kedvenc országotok? És miért?
Figyelt kérdés
2014. jan. 22. 12:57
1/11 anonim válasza:
Ukrajna, mert kedvesek az emberek, nagyon finomak és olcsóak az ételek, a tömegközlekedés kiváló, van hegység, puszta, tengerpart, nagyváros, falu.
2/11 anonim válasza:
USA - nagy vágyam ott élni. Imádom az embereket, a városokat, Los Angeles klímáját, a rengeteg lehetőséget, a sok-sok programot... Mindent!
3/11 anonim válasza:
Hollandia
Szép tiszta ország, normálisak az embek az időjrás sem rossz.
5/11 anonim válasza:
Az eurázsiai kontinensen elég sok országban voltam, és nekem Grúzia tetszett a legjobban. Nagyon kedves emberek, gyönyörű, rendkívül változatos tájak (5000+ méteres hegyektől a mesés tengerpartig), egzotikus ételek, jó zene, csodaszép városok, orthodox templomok, viszonylag kevés turista, érdekes ritka nyelv, saját ábécével, és Magyarországhoz képest olcsó.
6/11 anonim válasza:
Oroszország. Változatos, gyönyörű tájak, szép, hangulatos városok, gazdag történelem.
8/11 anonim válasza:
Bosznia-Hercegovina- hihetetlenül barátságosak az emberek, és rendkívüli történeteket tudnak mesélni a közelmúltbéli eseményekről. Gyönyörű természeti adottságokkal rendelkezik, és kulturálisan nagyon sokszínű. Sokan a mai napig azt hiszik, hogy ott háború van, meg nem biztonságos, de ez nem igaz! Szarajevó, a főváros is gyönyörű.
10/11 A kérdező kommentje:
Nekem Új-Zéland a kedvenc országom!:)
Nagyon szép és távol van mindentől(kivéve:Ausztrália)
Köszönöm a válaszokat:):):)
2014. jan. 23. 11:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!