Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mennyi pénzzel kell el indulni...

Mennyi pénzzel kell el indulni Angliába?

Figyelt kérdés
1-2 éven belül Angliába szeretnék utazni. A kérdésem az hogy mennyi pénz kell ahhoz hogy kijussak oda és hogy 1 hónapig meg tudjak élni.?
2014. jan. 18. 22:40
 1/5 anonim ***** válasza:
1 millió ilyen kérdés és 1 millió válasz érkezett rá. Keresd ki a régi kérdéseket és olvasd el..
2014. jan. 18. 23:10
 2/5 Jókérdés:) válasza:
Az a kérdés, hogy mennyiből tudnál kijutni sok mindentől függ pl:mivel,milyen hónap. Megélhetés étel nagyrésze 1Font. Gondolok itt: kész kaja(1 személyre..vacsira bőven elég), kenyés, szalámik..
2014. jan. 18. 23:14
 3/5 anonim ***** válasza:
2-300 ezer Ft
2014. jan. 18. 23:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Legalább 1500 font. Ez alatt szerintem felelőtlenség elindulni.
2014. jan. 19. 14:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Én nagyon sokat spóroltam, de így is majdnem 600 ezer Ft lett, mire megkaptam az első fizetésemet. Ezután már könnyebb volt egy kicsit. De az első 3 hónapban fogytam 12 kilót (jól is állt).
2014. jan. 25. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!