Niki Bruno kérdése:
Szabadkara szeretnek menni vasarolni es hallottam hogy nagyon olcso ott kint minden? Miaz ami olcso es mennyi?
Figyelt kérdés
2014. jan. 14. 08:51
1/3 anonim válasza:
" Miaz ami olcso es mennyi?"
Mihez képest? Neked mi az "olcsó"?
2/3 Nicola123 válasza:
Ha Szabadkan vagy akor elmenek a Ocskapiacra (szerbül Buvljak). Ismeret Szabadkat? Az Ocskapiac a Zombori uton van. Ott jol lehet vasarolni.. ruhakat lehet kapni es gyümölcsöt es satöbbi.
Ha van meg keredeset akor en tippet tudok neked adni!!
mit keresel pontosan?
Szia
3/3 A kérdező kommentje:
hàt szia és kösz hogy vàlaszolsz .engem az árak érdekelnènek mint pl. ruhak .farmerok.pulcsik cipok .zoknik .gyerekcuccok egyuttesek meg arra tudc e nekem vàlaszolni hogy korulbelul menyi penzel erdemes menni a piacra mert en azert sok ruhat szeretnek vasarolni.elore is koszike.
2014. febr. 7. 15:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!