Mi a véleményetek Paralia-ról?
Nekem tetszett! Pörgős, bulizós. A tengerpart is tetszett, tiszta volt, jó a víz. Vannak sűrűbb partrészek is, de lehet keresni nyugisabb, kihaltabb részt is.
És jók a fakultatív programok, érdemes egyre elmenni, pl. Meteorák.
Sosem voltam az adott helyen, viszont iszonyatos emlekeim vannak a gorogokkel kapcsolatban.
Akarhova mentunk mindenutt ki akartak rabolni, a kornyezet kellemes viszont az emberek sok kivannivalot hagynak maguk utan.
Akit a bulizás, pörgés, és az éjszakai élet érdekli, annka biztosan tetszik. Nem görögös hely, inkább kozmopolita jellegű.
Szép köznyezet, erdők, hegyek, növények, amelyek a görög tengerpartokat szegélyezik, azok nincsenek. Van egy több kilóméterniy hosszú nem túl széles koszos homokos strand, ahol mint a hangyák szoronganak az emberek, egyébként zaj, ... Nekem nem tetszett, bár szerencsére csak átutazóban voltam ott, és egy délután plusz egy éjszakát töltöttem ott, de nyaralni isten ments, nem mennék oda, még ha fizetnének sem.
Aki Görögországra vágyik, annak nem fog tetszeni, akinek tök mindegy, csak pörgés, buli, meg az éjszakai élet a lényeg, annka lehet, hogy tetszeni fog.
1. vagyok
Nekem jó volt :)
Egyáltalán nem volt koszos. A tengerpart pedig van ahol zsúfoltabb, van ahol alig vannak. Aki nem szereti a tömeget, az ne arra a strandra menjen, amelyik zsúfolt.
A görögök nagyon közvetlenek, ami fura lehet, de semmi atrocitás nem ért, pedig csak lányok voltunk, nem volt velünk férfi.
Ott helyben tényleg nincs látnivaló, de sok fakultatív program van, amik közül tényleg érdemes elmenni egy-egy helyre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!