Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hogyan védekezzek a repülőn,...

Hogyan védekezzek a repülőn, a virus ellen? Vajon van beteg a repülőn? és ha igen elkaphatom ha kendöt kötök a számra? Londonba sok beteg van?

Figyelt kérdés
2009. nov. 29. 18:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én Angliában élek,de itt semmi pánik nincs,SŐT nem is téma a járvány mert nincs!!!Csak Magyarországon van ekkora cirkusz belőle...A munkahelyemen nem is téma,és van aki nem is tudja mi az....
2009. nov. 29. 22:26
 12/15 anonim ***** válasza:

22:26-nak

[link]

Erőre kapott a H1N1: majd 80 ezer új angliai eset egy hét alatt

MTI, Gazdasági Rádió, 2009. október 29. 17:25

Nyolcvanezer közelébe emelkedett a H1N1 influenzavírus-törzs okozta új megbetegedések száma Angliában az elmúlt héten. Ez majdnem 50 százalékos növekedés egyetlen hét alatt, és a járvány ismét közelít a nyáron mért csúcsponthoz.

A brit Egészségvédelmi Hivatal (HPA) szokásos mai tájékoztatóján közölte, hogy a legutóbbi hét napon 78 ezer esetet észleltek Angliában az előző héten feljegyzett 53 ezer új fertőzés után. Két héttel ezelőtt még 23 ezer volt a heti esetszám.

Skóciában ötezerrel 20 ezerre nőtt az új influenza okozta megbetegedések száma a legutóbbi hét nap során.

A H1N1 vírus Nagy-Britanniában - elsősorban Angliában - okozta eddig a legsúlyosabb járványt Európán belül: a nyár közepén volt olyan hét, amikor 110 ezer új esetet jegyeztek fel.

A fertőzéshez köthető halálesetek száma Angliában eddig 99, országszerte 128.

Nagy-Britanniában a múlt héten kezdődött a tömeges oltási kampány a H1N1 influenzatörzs ellen. Az első menetben a "kockázati csoportokba" sorolt 14 millió személy kap oltást, elsősorban krónikus betegségekben szenvedők, illetve gyermeket váró nők..."

============

Az, hogy TE tájékozatlan vagy, az egy dolog, de legalább ne oszd az észt!

2009. nov. 29. 22:50
 13/15 anonim ***** válasza:
Szia! Úgyanúgy tudsz védekezni a repülőn lévő vírusok, és baktériumok ellen, mint a villamoson szoktál, sok sikert!
2009. nov. 30. 01:51
 14/15 anonim ***** válasza:

Az új influenzáról az a véleményem, hogy egy nagy felfújt humbuk az egész, fölösleges halálra rémíteni az embereket. Az osztályomban 34 emberből 30 elkapta, múlthéten 10-en voltunk iskolában... mindenki életben maradt, és most egészséges mint a makk. Míg körülöttem MINDENKI beteg volt a legjobb barátnőmtől kezdve a barátomig és testvéremig bezárólag, én megúsztam egy 37.4 körüli két napos hőemelkedéssel, és egy kis köhögéssel. Egy hétvégét itthon pihentem nem mentem sehova, c vitamin, köptető és forró tea, most jobban vagyok, mint "újkoromban".

Én azt mondom sokkal jobban kell félni attól, hogy ebben a bolond időjárásban egy melegebb napon kimész pulcsiban a szabadba és jól megfázol, mint attól, hogy "belehalsz" a H1N1-be... Birom, hogy miután megrémítenek mindenkit, hogy megint belehalt valaki, a végére teszik csak oda apró betűsen, zárójelbe, hogy amúgy rákos volt... vagy szívbeteg... vagy friss szerv átültetett, vagy amúgy is súlyos tüdőgyulladással volt kórházban blabla.

Én azt ajánlom neked, hogy nyugodtan vegyél be 1-2 C vitamint egy nap (500-1000 mg), igyál jó meleg teát minden este, tartsd magad melegen, ne lógjon ki mindened, öltözz fel rendesen, szellőztess otthon is rendesen, ha fájni kezd a torkod, akkor neo citran azonnal, és nem lesz semmi baj. Pár órás repülőúton is csak annyira vagy veszélyeztetett mint mondjuk reggel a villamoson! Ha életveszélyben lennél, nem engednének ki az országból :) 20/L

2009. nov. 30. 15:26
 15/15 anonim ***** válasza:

22.50-nek...

Te mindent elhiszel amit az újságok írnak???

Ember 5 éve itt élek(nagy városban),és nem vagyok tájékozatlan,hisz itt is van rádió,Tv(még magyar adó is),de nem tapasztaltam,hogy Wiltshire megye legnagyobb kórházában tele lennének H1N1 betegekkel!!

De legyél ilyen "tájékozott" és nyugodtan hidd el amit a média mond,és az újság ír!!

2009. nov. 30. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!