Mennyire nehéz egy au pairkedni akaró fiúnak családot találni?
Van tapasztalom. Ugyanis van két beteg testvérem és sokat vigyázok rájuk.
Sokan mondták már,hogy értek a gyerekek nyelvén.Illetve,hogy miért nem tanulok olyannak,aki a gyerekkel foglalkozik.
Elsősorban nyelvtanulás miatt szeretnék kimenni ANGLIÁBA.
És sikeres érettségi után szeretnék kimenni,tehát úgy június végén. :)
18 éves vagyok most.
Nem tudom mennyire lehet nehéz!
Úgy tudom hogy Angliába egyre többen keresnek fúkat is!
De kereshetnél egy közvetítő céget ők biztos jobb választ tudnak adni!
Igen,tudom. A tanfolyamnak max a felét szokták,de a többit a tőlük kapott zsebpénzből lehet fizetni. A repjegyet meg nagyon ritka,ha valamelyik fizetné. (visszafelé)
Igen...,arra gondoltam már. Köszönöm!
Ferfi aupairt nem fognak felvenni ezt most mondom. A ferfiak csak beteg gondozasban keresettek, a fizikumuk miatt. Ertsd, ki tudjak mosdatni papat a szarbol meg hanyasbol. De ezekhez nagyon komoly referenciak es kepesites kell.
Kisgyerek melle soha a budos eletben nem fognak felvenni teged. Ezt akar azonnal el is felejtheted!
És te ezt honnan tudod?? :)
Biztos nem idősgondozónak vesznek fel... én au pairnek jelentkezem.! Továbbá vannak fiúk akik kint vannak au pairként,GYEREK mellet (egészséges).
Meg volt már aki érdeklődőt utánam...,csak nem jött össze mivel nem most hanem érettségi után szeretnék kimenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!