Ha lenne elég pénzed, mi lenne az első utad? Merre mennél?
Figyelt kérdés
Mi az álomhelyed ?:)2009. nov. 26. 14:59
11/29 anonim válasza:
Maldiv szigetek
Japán
Kína
Thaiföld
USA
13/29 anonim válasza:
Felszállni az este 6 kor Moszkvába induló vonatra, ott eltöltenék pár napot, majd irány Vlagyivosztok a Transz-szibériai expresszel ott eltöltenék pár napot.. Innen visszautaznék kb 200km-t Ussurijsk-ba, ahol fölszálnék a Moszkva-Phenjan vonatra, amivel Hasan-Tumangan-Hamhung útirányon át megérkeznék Phenjanba, itt pár nap. Tovább indulnék a Phenjan-Peking vonattal, majd egy hosszabb pekingi pihenő után továbbutaznék Ulánbátorba, ahol szintén néhány napot töltenék, közben lemennék vidékre, majd az Ulánbátor-Moszkva vonattal utaznék irtkutskig, ahol pár napot töltenék, megnézném a Bajkál tavat, és vidékét. Innen a Vlagyivosztok-Kiev vonatot igénybe véve érkeznék Kievbe, ahol 1-2 napot töltenék, mielőtt hazajövök.
14/29 anonim válasza:
Persze van egy még hosszabb verzió, amiben még Japánt, Kazahsztánt, Üzbegisztánt és Kirgizisztánt is útba ejtem.
15/29 anonim válasza:
Maldiv szigetek
Jártam már sok szép helyen a világban, persze még sok helyre szeretnék eljutni - de ez tényleg a Paradicsom.
16/29 anonim válasza:
Új-Zéland vagy Japán, első körben.
17/29 anonim válasza:
Maldiv szigetek és Bora Bora.... de ezek egyenlőre elérhetetlenek sajnos...
18/29 anonim válasza:
Párizs, mert már egyszer elmentem az Eiffel-torony mellett, de fel még nem mentem rá.
Glasgow, mert az egész várost végigjárva kerestünk egy címet, ahol egy kedves nőt ismertem meg és szeretnék még vele egyszer találkozni, illetve a városban is jó lenne végignézni, nem csak végigrohanni.
Svédország, mert nagyon tetszett.
19/29 anonim válasza:
London, New York, Los Angeles, Las Vegas, Washington, Sydney, Becs, Parizs.... huuh, igazabol mindenhova:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!