Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Van 120ezer ft-m, hova érdemes...

Van 120ezer ft-m, hova érdemes ebből utazni?

Figyelt kérdés

Egyedül gondoltam, minél messzebb, lehetőleg repülővel, legalább 5 nap, ha több az se baj.:)

Kb mire lenne elég ennyi pénz?!:))

2013. dec. 20. 18:06
 1/10 anonim ***** válasza:

Nem mesélted el, mikor szeretnél menni, és ez a pénz mire való. Csak utazás, vagy minden együtt. Nem mondtad, havat szeretnél látni, tengert, vagy várost.

A válasz erősen függ a kérdéstől.

2013. dec. 20. 18:39
 2/10 anonim ***** válasza:
Hat ebbol meg Magyarorzagon se jutsz nagyon messzire....
2013. dec. 20. 19:27
 3/10 anonim ***** válasza:
Azért csal mesélj testvér, ne a károgókra hallgass...
2013. dec. 20. 20:46
 4/10 anonim ***** válasza:
Én Varsóban voltam. Kifogtam egy nagyon olcsó fapados repülőt. Egy külvárosi hotelben szálltam meg 4 éjszakát. Az árak kb olyanok, mint itthon, az élelmiszerek kicsit olcsóbbak.
2013. dec. 20. 22:44
 5/10 anonim ***** válasza:

Minél messzebb az mit jelent? Európán kívülre nem nagyon tudsz menni(esetleg Dubai, Baku, Moszkva, Isztambul olcsó wizzairnél de ezeknél vízummal együtt már szűkös a pénz)

Európán elég sok helyre mehetsz. Menj el Rómába ha még nem voltál, az nagyon szép szerintem.

Vagy ha így télen melegre vágysz akkor Kanári szigetekre. Vagy mindkettőt.

2013. dec. 20. 23:15
 6/10 A kérdező kommentje:
Uticél meg mimden midefy. Csak h mire elég
2013. dec. 21. 10:52
 7/10 anonim ***** válasza:

Erősen tőled függ, hogy mire elég. Szinte bárhol meg lehet szállni 10 euróért és 100 euróért is éjszakánként, de én már reptereken is aludtam.

Csak nem ugyanaz a kényelem ugye.

Aztán ott a repjegy. Na azt nagyon nem mindegy mikor veszed és mikor utazol. Budapestről Rómába így van amikor 60 ezer, van amikor még csak 6000Ft egy odavissza út ára.

Ha viszel feladott csomagokat többe kerül, ha tudsz okosan pakolni akkor jelentősen olcsóbb a repülés. Ez is elsősorban tőled függ.

2013. dec. 21. 14:09
 8/10 anonim ***** válasza:
Ez talan eleg egy wellness hetvegere magyarorszagon, masra nem.
2013. dec. 29. 16:27
 9/10 anonim ***** válasza:

"Ez talan eleg egy wellness hetvegere magyarorszagon, masra nem."

Egy elég luxus wellnes hétvégére... én sajnálnék ennyi pénzt elcseszni egy hétvégére, pláne belföldön. Persze az más helyzet ha nem számít a pénz. De amíg számít, addig ennyi pénzből én inkább világot látnék.

2013. dec. 29. 18:32
 10/10 anonim ***** válasza:
Kapcsolj be valami ismeretterjeszto csatornat. Ingyen van.
2013. dec. 30. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!