Erdélybe szeretnék menni, élni, hogyan?
Évek, napok, hónapok óta gondolkodom, hogy kiköltözök Erdélybe. Úgy érzem most jött el az időm, szeretnék útrakelni. Pénzem nincs, de indulni szeretnék akkor is.
Ha van itt esetleg valaki Erdélyből, segíthetne nekem egy kicsit, hol merre próbálkozzak szállást, munkát keresni.
Szívem szerint már most indulnék, de februárnál tovább biztos nem várok.
Ha valaki tud segíteni, megköszönöm.
Egy fiú Budapestről..
Ugyanarra számítok, mint itt, dolgozok, és albérletben lakok.
Helyrajzilag máshol vagyok, de ott legalább jól érezném magam.
Tudom, hogy nincs kolbászból a kerítés, és az életszínvonalam is nyílván csökkenne, de nem érdekel, ott szeretnék élni, és kész.
Nincs konkrét város kitűzve, sőt az se, hogy város legyen.
Először szerintem egy várost kellene megcéloznom, a munka miatt, de inkább egy faluba szeretnék menni, de még falu sem muszáj, legszívesebben egy erdő szélén laknék.
Van elképzelésem, ha sikerül egyenesbe jönnöm, mivel kereshetném kenyerem, én nagyon is látok fantáziát Erdélyben.
De most nem akarok másra koncentrálni, csak arra, hogy ott legyek, legyen fedél a fejem felett, és munkám. A többi majd jön idővel.
Ha megvárom azt, hogy mint a kiskirály menjek oda, hát, akkor itt fogok megrohadni.
Tanácsokat várnék (csak ne azt, hogy maradj otthon)!
Hol van esélyem pl Magyar nyelven munkát szerezni? Milyen árban mozognak az albérletek? Hol tudok albérlet után nézni, ilyenek.
Köszönöm, és az eddigi hozzászólásokat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!