Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Nyáron szeretnék Amerikában...

Nyáron szeretnék Amerikában diákmunkát vállalni, van valakinek valami jó ajánlata?

Figyelt kérdés
Most leszek 18 és nyáron szeretnék kb. két hónapot diákmunkázni. Lehetséges ez, esetleg tudja valaki milyen fajta munkát vállalhatok? Angoltudásom sztem jobb, mint a kezdoszint,de addig szeretnék javulni.
2009. nov. 22. 17:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Miért pont Amerika? Nyáron kimész és visszajössz arra el is megy az ott megkeresett pénzed. Európában jobb helyeket találsz.
2009. nov. 22. 17:36
 2/6 anonim ***** válasza:
szerintem azért akar amerikába h megtanuljon angolul, de egy tipp: inkább angliába menj, mert ottt tanulod meg a helyes angol nyelvet :)
2009. nov. 22. 18:09
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem olvasod a Híreket?... 8-o

25 éve nem volt ilyen magas a munkanélküliség az USA-ban, mint most!

[link]

[link]

Itt Mo-on is alig volt a nyáron diákmunka, honnan gondolod, hogy majd az USA-ban találsz ilyet, mikor sokan állandó munkát sem találnak?!

Hasznos tudnod, hogy ha dolgozni szeretnél az USA-ban, akkor munkavállallói vízumot kell kérned utazás előtt, ezt csak úgy adják ki, ha a leendő Munkáltatód is nyilatkozik, hogy vállalja az alkalmazásodat.

(Turistaként vízummentesen nem dolgozhatsz és nem tanulhatsz!)

2009. nov. 22. 19:43
 4/6 anonim ***** válasza:

Hülyeség, hogy angliában tanulja meg a helyes angolt.

Az angoloknál és az amerikaiaknál majdnem ugyan az a nyelv. Kb 100 szó van, ami eltér ÍRÁSBAN.

Kiejtésben pedig annyit, hogy míg az amerikaiak szépen, lassan beszélnek, addig az angolok gyorsan.

Szóval jobban meg lehet érteni egy amerikait, mint egy angolt.

És az amerikai angol néhány szinten még könnyebb, mert nincs annyi mondatfajta.

Magyarországon pedig azért tanítják a brit angolt, mert onnan lehet könyveket ilyen nagy mennyiségben beszerezni.

Az amcsiknak országosan annyi tankönyvek kell legyártani, mint a briteknek európa szinten.

De hogy a kérdésedre is válaszoljak.:

A repülőjegy legjobb esetben minimum 130ezer forint körül van (egyszer volt 115ezer).

A munkavállaláshoz munkavállalói vízum kell (ahogy azt már megírták).

És nem vagyok benne biztos, de amerikában 21 évnél fiatalabb külföldi szerintem nem vállalhat munkát. Mert ugye amerikában 21 éves korodtól vagy felnőtt. Szóval jövőre itthon felnőtt leszel, de Amerikában még csak gyerek.

2009. nov. 22. 20:27
 5/6 A kérdező kommentje:
Koszi az eddigi válaszokat. Azt én is gondoltam, hogy a repulojegy nem valami olcsó, bár azt nem tudtam, hogy ott csak 21éves kortól lehet dolgozni. A másik ami vonz az valóban Anglia. :) De hát nyárig még rengeteg ido van. :)
2009. nov. 23. 15:58
 6/6 anonim ***** válasza:

20:27-es vagyok.

Nem biztos, hogy csak 21 éves kortól lehet ott dolgozni.

Oda is írtam, hogy SZERINTEM!

2009. nov. 24. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!