Hogyan tudok eljutni Budapesten az Árpád-hídi buszpályaudvartól a WestEnd-ig?
Szerintem szimplán csak végig a Váci úton, viszont van egy barátom aki máshogy gondolja.
Szóval hogy is van ez?:)
Előre is köszönöm a válaszokat!:)
Ééés akkor ennyi az egész?:o
Váó, köszönöm:)
Köszönöm a válaszokat!:)
Tudjátok, teljesen Budapestanalfabéta vagyok, egyszer nem voltam még így a fővárosban, szóval sokat jelent a segítségetek!:)
Oh barátom szerint a WestEnd a közelében sem van az Árpád-hídnak:/
Hát az remek:)
És ez a metrózás hogy megy? Ne haragudjatok, de tényleg semmit nem tudok:S
Az árpád híd buszpályaudvartól viszonylag könnyű megtalálnia metrómegállót, ha nem, kérdezzetek bátran. Ott ha lementek, a metró bejáratánál van bérletpénztár. Szakaszjegyet vegyetek ha csak a Nyugati pályaudvarhoz akartok menni. A lejáratnál kezelitek, bementek...
Ha jól emlékszem, az Árpád hídnál a metró végébe érdemes menni, mert a Nyugatinál két kijárat van, az megy fel egyenesen a Westendhez, amelyik a metró vége felé van, nem a vezető felé. A Nyugatinál a két oldalon lévő feljáróknál az egyiknél 4 mozgólépcső van, a másiknál 3. Azon menjetek fel, amelyiknél 3 mozgólépcső van, mert akkor fent nem kell kerülnetek. A jegyet végig őrizzétek meg, mert előfordulhat, hogy kifelé menet is ellenőrzik, tehát nehogy eldobjátok amíg el nem hagytátok a metró területét.
Ha felmentetek a metrónál, kimentek a kapun, ott egyből jobbra meglátjátok a Westend egyik bejáratát, ez az alsó szint lesz. Ha visszafelé mentek, akkor is érdemes itt kijönni, ez a legegyszerűbb a metróhoz.
Még annyit hozzátennék, hogy ha a westendbe akartok menni, akkor KŐBÁNYA-KISPEST felé kell a metróval menni. Ezt a feliratot kell keresni az aluljáróban, kell azért figyelni, mert nagyon nagy az aluljáró, és nem nehéz eltévedni.
Előttem írták már, hogy ha leszálltok a nyugatinál a metróról, akkor két felé is lehet menni. A VÁCI ÚT felirat felé kell menni a Westendhez (NEM a Szent István körút felé).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!