Stuttgartból kellene hazahozni egy babaházat?
hát a szállítókon kívül nincs más, hacsak valaki nem ott él, és nem kocsival jön haza.. De azt te is tudod, hogy nagyon minimális az esély, hogy találj valakit aki hazafuvarozza neked ingyen..
De ettől függetlenül, érdeklődj azokon a fórumokon ahol a Stuttgartdi magyarok vannak..Hátha szerencséd lesz.
De amikor megrendelted akkor ott nem volt arról szó hogy szállítják-e Budapestre? És ha nem szállítják akkor minek rendelted meg? Majdcsak lesz valahogy vagy mi?
Komolyan nem értem. Én ha rendelek valamit akkor alap hogy utánanézek és számolok azzal hogy mennyibe kerül hogy eljusson hozzám.
Rengeteg dolgot lehet külföldön nagyon olcsón beszerezni, de ha szállítással együtt már nem éri meg, akkor nincs értelme.
Kedves 4-es, köszönöm szépen, utánanézek!
5-ös, nem okítást kértem, hanem segítséget. Legközelebb értelmezd jobban, mit olvastál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!