Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Stuttgartból kellene hazahozni...

Stuttgartból kellene hazahozni egy babaházat?

Figyelt kérdés
Rendeltünk egy babaházat, szeretnénk hazahozatni valakivel. Tud valaki segíteni a megoldásban?
2013. nov. 17. 21:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Vannak csomagszállítócégek. Ők háztól-házig szállítanak
2013. nov. 17. 22:56
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, ez sajnos nagyon drága. Valami olcsó megoldást szeretnénk!
2013. nov. 18. 10:43
 3/7 anonim ***** válasza:

hát a szállítókon kívül nincs más, hacsak valaki nem ott él, és nem kocsival jön haza.. De azt te is tudod, hogy nagyon minimális az esély, hogy találj valakit aki hazafuvarozza neked ingyen..

De ettől függetlenül, érdeklődj azokon a fórumokon ahol a Stuttgartdi magyarok vannak..Hátha szerencséd lesz.

2013. nov. 18. 13:54
 4/7 anonim ***** válasza:
Nézd meg az Oszkárt. Hátha van onnét fuvar. Ha belefér a kocsiba, szerintem egy jelképes összegért elhozzák. Én tuti elhoznám.
2013. nov. 18. 15:47
 5/7 anonim ***** válasza:

De amikor megrendelted akkor ott nem volt arról szó hogy szállítják-e Budapestre? És ha nem szállítják akkor minek rendelted meg? Majdcsak lesz valahogy vagy mi?

Komolyan nem értem. Én ha rendelek valamit akkor alap hogy utánanézek és számolok azzal hogy mennyibe kerül hogy eljusson hozzám.

Rengeteg dolgot lehet külföldön nagyon olcsón beszerezni, de ha szállítással együtt már nem éri meg, akkor nincs értelme.

2013. nov. 18. 17:26
 6/7 A kérdező kommentje:

Kedves 4-es, köszönöm szépen, utánanézek!

5-ös, nem okítást kértem, hanem segítséget. Legközelebb értelmezd jobban, mit olvastál.

2013. nov. 18. 17:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Én tudtam értelmezni, megnyugodhatsz. Rendeltél valamit (ráadásul külföldről) úgy hogy fogalmad sincs hogyan fogod hazavinni. És most segítséget vársz. Ráadásul még neked áll feljebb. Értem én.
2013. nov. 18. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!