Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » A párom 25-én indul Londonba...

Barbiii1987 kérdése:

A párom 25-én indul Londonba dolgozni mint targoncás, van egy 7 hónapos kislányunk, kint mit tud megigényelni utána? Úgy, hogy a lányunk Magyarországon van.

Figyelt kérdés
És milyen papírok kellenek pontosan hozzá?
2013. nov. 14. 16:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Kérdező! Azért támadtak neked ennyien, mert még nem élsz, éltek kinn, de máris az igénybe vehető juttatások érdekelnek! Ez az ami felháborító! És ez zavarja a briteket is, hidd el. 5,5 éve élek Angliában, a kollégáim többsége brit, néha szóba kerül a politika, és bizony, a normálisan gondolkozó briteknek nincs baja a DOLGOZÓ, ADÓZÓ bevándorlókkal! Ellenben az olyanokat nem szívesen látják, akik csak a benefitekért jönnének, pláne úgy, hogy az a személy, akinek a részére igénybe veszed a pótlékot, nem is él itt! Ha majd mindketten életvitelszerűen itt éltek a gyerekkel együtt, akkor jár családi pótlék. Ennek jelenlegi összege heti 20 font 30 penny gyerekenként, azaz lófüttyöt sem ér.
2013. nov. 15. 13:21
 12/16 A kérdező kommentje:
Nyilván szeretnénk kint élni, azért érdekeltek az ilyen dolgok, és nem a juttatásokért mennénk ki ez egyértelmű csak egyszerűen érdekelt, hogy van e ilyen lehetőség mert nekem azt mondták van.
2013. nov. 15. 15:52
 13/16 anonim ***** válasza:
targoncaskent garantaltan nem fog annyi penzt kapni, hogy abbol ti ketten is megeljetek, annyi paki meg indiai van az ilyen melokra. barmit is iger
2013. nov. 15. 16:09
 14/16 anonim ***** válasza:
targoncaskent garantaltan nem fog annyi penzt kapni, hogy abbol ti ketten is megeljetek, annyi paki meg indiai van az ilyen melokra. barmit is igergettek neki, nagyon vigyazzatok mibe ugrotok bele.
2013. nov. 15. 16:10
 15/16 A kérdező kommentje:
Kint lévő ismerős ugyanazon a helyen dolgozik, egy nagy étteremláncnál fog dolgozni North Wembley-ben, és ott targoncásként jól lehet keresni
2013. nov. 15. 16:37
 16/16 anonim ***** válasza:
Tehát Londonban fog dolgozni. Mennyit fog keresni? Te mit fogsz dolgozni? Ugyanis London nagyon drága város, így ha ti is kiköltöztök a gyerekkel, nem lesz elég egy targoncás fizetés. Londonban havi nettó 1400 alatt nem éri meg, szerintem,. Targoncásként pedig ennyit kizárt hogy kapjon. 2 felnőttnek és egy gyereknek legalább egy 2 szobás lakást kell bérelnetek, ami legalább 1200 font plusz rezsi. Így kalkuláljatok.
2013. nov. 15. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!