Vakacioztatok mar luxus hajon? Hol, merre, milyen volt
Nem, és azt is megmondom miért, hátha segít a döntésedben.
Mert marha uncsi. Egy rohadt nagy pléh doboz rengeteg folyosóval, ami pár óra után ugyanúgy unalmas, mint bármelyik sokcsillagos szálloda a novemberi esőben.
Tudom, ott a tenger, ami kék és hullámzik, és a hajó megy :) meg kiköt mindig másutt.
De ez olyan mű. Olyan vacak, olyan fölfújt dolog.
Nyugdíjasoknak való mulatság.
"Nem, és azt is megmondom miért, hátha segít a döntésedben. "
Kicsit azért furcsa olyanról véleményt formálni amit sose próbáltál. Mondjuk mintha egy apáca beszélne a szexről vagy nem is tudom... :D
Luxusnak nem nevezném, egy jó középkategóriás hajón igen. Nem, nem volt uncsi :) Földközi-tenger nyugati medencéjében jártunk. A hajó 16 emeletes, tényleg jó hosszú folyosói vannak, de álomszép. Bárok, éttermek, medencék, boltok, jó buli volt. Itt is vannak minőség és árkategóriák, nekünk tökéletesen megfelelt ez is és a gyerekek is élvezték. Ha kiköt lehet városnézni, hajóstársaságnál befizetve vagy egyénileg (úgy olcsóbb), vagy lehet a hajón maradni és élvezni a napot, medencéket meg hogy kevesebben vannak.
Mit tervezel? Hátha tudok ötletet adni.
Én szeretnék menni. Azért mert több helyre ellehet jutni kényelmesen. Én egy ázsiai útat néztem ki, Szingapúr-Kuala Lumpur-Phuket-Langkawi-Szingapúr vagy hasonló érdekelne. Nekem azért tetszik, mert nem kell cipelni a városok között a csomagot, elég felrakni a hajóra, aztán meg egy napig körülnézni az adott városban.
Egyébként Finnország és Svédország között mennek kompok, azok is olyanok, mint egy szálloda, azon már utaztam. Szerintem nem unalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!