Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Ti örültök az ilyennek?...

Ti örültök az ilyennek? Megnéznétek szívesen?

Figyelt kérdés
Ha a kedvenc filmetekben az egyik forgatási helyszín (külföldön) arra van amerre éppen utazol akkor megnéznétek?Kíváncsiak lennétek hogy "huu itt játszódott ez a film" vagy nem érdekelne titeket különösebben?
2013. nov. 10. 19:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Egyet megnéznék, Párizsban a Deux Moulins kávézót, ahol az Amélie-t forgatták.
2013. nov. 10. 20:18
 2/4 anonim ***** válasza:

Több helyen jártam ahol filmet forgattak vagy egy könyv íródott róla, így láthattam élőben is.

PL:

Bár nem olvastam, nem láttam filmben sem, de Harry Potter iskolai ebédlőjét láttam, sőt ott sétáltam Oxfordban. Vagy voltam abban a kastélyban ahol a "szerelmes Shakespeare"című filmet forgatták.

Vagy voltam a Berkley kastélyban is ami egy világhírű könyv egy főhelyszíne volt (elátkozott királyok) Az író pontosan leírta a kastély termeit..(hátborzongató)

Vagy nem is olyan régen ott sétáltam ahol az elit alakulatot forgatták..(Normandiában Omaha partszakasznál)

De volt alkalmam sétálni pár éve Ott ahol a pearl Harbor film játszódott. (na itt tényleg megrázó volt látni, ahogy mai napig is fel és le engedik a zászlót a hajótemetőnél..)

2013. nov. 10. 20:28
 3/4 anonim ***** válasza:

Hollywood-ban végigjártam csomó stúdiót és forgatási helyszínt, New Yorkban is láttam párat.

Londonban a Harry Potter helyszíneken és stúdióban voltam.

Én szeretem az ilyesmit nagyon. :)

2013. nov. 10. 20:59
 4/4 anonim válasza:
Ha jól logikázok, akkor barátod/barátnőd akarod utaztatni, nemde? Persze ilyenkor az ember fél h rosszul sül el a dolog, de ha télleg a kedvenc filme akk tuti odalesz. Hajrá ;-)
2013. nov. 26. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!