Szia!Nekem sok kedvenc országom van.Ezért földrészenként haladok majd:)
EURÓPA:AUSZTRIA,DÁNIA,SVÁJC,SVÉDORSZÁG,
AMERIKA:ARGENTINA,KANADA,
AFRIKA:NINCS
ÁZSIA:TALÁN OROSZORSZÁG
AUSZTRÁLIA ÉS ÓCEÁNIA:ÚJ-ZÉLAND,AUSZTRÁLIA,
Gondolom látszik de nekem a 2hideg" országok a kedvenceim.
2013. nov. 10. 16:29
2/14 anonim válasza:
Japán
2013. nov. 10. 16:31
3/14 piriiiiii válasza:
Oroszország (a hatalmas kultúra, az építészet miatt).
Norvégia (a természet miatt, a sok zöld miatt).
Afrika szinte bármely része, Dél-Amerika, Ausztrália (a tájak, az állatok, a tengerek miatt).
Erdély (szerintem nem kell megmagyarázni, annak főleg nem, aki már járt ott).
Hát meg az Antarktiszra is kíváncsi volnék, mert az olyan más.
2013. nov. 10. 16:32
4/14 anonim válasza:
mert Japán az animek országa.
2013. nov. 10. 16:32
5/14 A kérdező kommentje:
Nekem is egyik személyes kedvencem Japán. :) Már em CSAK az animék miatt(azokat is szeretem) de a kultúra, az emberek, a szokások.. szerintem nagyon érdekes. Tervezek is a jövőben egy Japán 'kiruccanást' .^^
2013. nov. 10. 16:41
6/14 anonim válasza:
Norvégia, mert olyan szép, és békésnek tűnik :)
2013. nov. 10. 17:03
7/14 anonim válasza:
Nekem elsosorban azok az orszagok tetszenek ahol az emberek nem mas dolgaval torodnek,hanem a sajatjukkal!Es ahol mindenki a sajat dolgahoz ert a legjobban nem a masehoz... itt szerbiaban es Magyarorszagon is eszreveheto ez a jelenseg mikor beszelsz valakivel hogy az illeto szamara mindenki mas hulye de o viszont pontossan tudja mi kell az adott orszagnak,es bezzeg ha o lenne az allamelnok vagy penzugy-egeszsegugy-oktatasi miniszter egybol felviragozna az orszag!! Mindenki jobb politikus az elnoknel,jobb rendor a rendornel,jobb orvos az orvosnal stb.. Vagy pl az allando gyulolkodes,utaljuk a: melegeket,ciganyokat,az allamelnokot,a kinaiakat,a taxisoforoket,a szerbeket,a pirezeket...bakker van egyaltalan valaki aki jo nekunk?? Soforkodtem par evet,s ahol legkevesbe ereztem ezeket a -szamomra zavaro- emberi tulajdonsagokat azok az eszak europai orszagok oda koltoznek szivesen.Vagy pl Japan nekem is bejon-bar ott soha nem voltam...
2013. nov. 10. 17:55
8/14 anonim válasza:
Legszívesebb svájci lennék, de német anyanyelvű nem szívesen. De mint ország, tökéletes lenne...
Ezen kívül Oroszország, mert imádom az orosz nyelvet.
2013. nov. 10. 18:08
9/14 anonim válasza:
Üzbegisztán/Kazahsztán (onnan jöttek a magyarok ha minden igaz, és nagyon érdekes helynek tűnnek), Japán, Norvégia, USA
2013. nov. 10. 18:21
10/14 anonim válasza:
Pár órája olvastam Ausztráliáról és hát rohadul elmennék oda...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!