Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Nehéz lesz úgy eligazodni...

Nehéz lesz úgy eligazodni Párizsban, ha nem tudok nyelvet?

Figyelt kérdés
2013. okt. 23. 12:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
a közlekedésben nem, mert a 24 metróvonalukkal bárhová el tudsz jutni könnyedén, rengeteg helyen ki van téve a metrotérkép
2013. okt. 23. 12:42
 2/13 A kérdező kommentje:
Szuper ! Köszi :)
2013. okt. 23. 13:17
 3/13 anonim ***** válasza:
Egy minimális angoltudásod sincs? Azért az nem árt, ha pl. jegyet akarsz venni. Ha eltévedsz, akkor gáz, ha nem tudod senkitől megkérdezni. Ja és a 24 metróba is belelehet zavarodni meg a rengeteg buszjárat. Azért megnyugtatlak, nem olyan vészes. Kérjél metró és buszhálózat térképet a jegyárusítónál, ingyenes és elég jól jön, ha van nálad.
2013. okt. 23. 13:56
 4/13 A kérdező kommentje:
Jegyet nem nagyon kell majd venni,mert lesz Párizs kártyám , az a legtöbb helyre jó úgy tudom . Köszi a válaszokat .
2013. okt. 23. 16:29
 5/13 anonim ***** válasza:

Szerintem ha van utikönyved/térképed akkor minden rendben lesz!

Az utikönyvek végén meg általában úgyis vannak 'hasznos mondatok'. Amit nem fedez a párizs kártya,ezzel boldogulsz

Jó utat!

2013. okt. 24. 11:01
 6/13 anonim ***** válasza:
14 metróvonal, elírtam, bocs, de aki nem tud semmilyen nyelvet, az is eligazodik, ez tuti
2013. okt. 24. 11:37
 7/13 A kérdező kommentje:
Persze,úgyis felkészülök itthon ilyenekkel :) Köszönöm a válaszokat ! Megnyugtatattok :)
2013. okt. 24. 11:42
 8/13 anonim válasza:

azt viszont vedd figyelembe hogy a franciak utaljak az angolt tehat ha a do you speak english-sel inditasz nagy valoszinuseggel levegonek fognak nezni.

inkabb franciaul kerdezd meg hogy beszel e angolul. nem vicc!

/excuse-moi, parlez-vous anglais? vagy ha tegezed parles-tu anglais?/

2013. okt. 26. 10:40
 9/13 Hannibal82 válasza:
ez hülyeség. mondjuk nem úgy kell kezdeni hogy tudsz-e angolul, hanem valami jónapot kívánok előbb, ilyesmi, tudsz-e segíteni, akkor azért megszólalnak angolul, nem kell hozzá hogy tudsz-e angolul, mert ha tud, akkor úgyis válaszol, ha nem akkor meg rázza a kezét-fejét meg amije van :D számolni nem árt megtanulni, 100-ig nem nehéz, csak nagyon idióta :D de már nem is emlékszem rá nagyon. igazából sehogyan sem. szép város, ha egy hétnél tovább leszel ott, legyen nálad nyugtató.
2013. okt. 27. 17:16
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem teljesen hülyeség. Én megkérdeztem angolul, hogy tud e segíteni, mert egy megállót keresek és elkezdett franciául beszélni hozzám... Szóval kössz. :D Disneylandben meg kiakadt a srác, hogy csak angolul beszélek, de közöltem vele, hogy nem vagyok angol és, akkor megnyugodott. :D
2013. okt. 27. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!