Kuko kérdése:
Traffipax ilyen módon?
Figyelt kérdés
A jogosítványomat ezért bevonhatják ha gyorsabban mentem?És a kocsi hátúját betudja mérni vagy csak az elejét?Van részlet fizetés?Fellebezés milyen módon?2013. okt. 22. 22:44
1/10 anonim válasza:
Igen. Ha olyan mértékű akkor bevonhatják.
Miért? Gondolod a kocsid "hátúja" lassabban ment mint az eleje?
2/10 A kérdező kommentje:
jól van na, de én azt hittem csak az elejét tudják...amúgy 50es sebességgel 98 akkor csak pénzbírság?
2013. okt. 23. 01:39
3/10 anonim válasza:
Azaz városban mentél 100-al!!
Ráadásul vezetni sem tudsz, hiszen még a traffipaxos rendőrautó mellett is elhajtottál ami veled azonos irányban állt,
azaz már régen lelassíthattál volna mire mellé értél.
Amúgy mit fellebbeznél meg???
(kb. 300.000 Ft-ra számíthatsz, ha nem vagy visszaeső.)
4/10 anonim válasza:
Majd' 100% túllépés! Semmi jóra ne számíts!
"Mert megérdemled!"
5/10 A kérdező kommentje:
Kecskeméten történt a halasi úton.Siettem ne szóljon mentségemre semmi kifizetem. Úgy történt, hogy siettem és egy fehér skoda felicia rátolatott egy suzukira nem is láttam a feliciát már csak a tükörben lassítottam megfordultam és láttam traffi beálltam elé. Oda mentem és megkérdeztem mi lesz hogy lesz... Ez az első ami velem történt azt mondta. 60.000Ft-ra számíthatok 1 hónapon belül.. Senki nem tudja miért siettem és nem is kell. A lényeg elbasztam alá írom. Ez van nem tudok mit tenni. Szemfüles volt a rendőr (CIVILBEN ELBÚJVA)....
2013. okt. 24. 00:20
6/10 anonim válasza:
Még jól is jártál, ha hatvanezerrel megúszod. Majd kapsz egy levelet, abban megírják, hol fellebbezhetsz, 5000-be kerül, és - mivel nem tudsz majd olyan indokot írni, ami alapján elengedik - el fogják utasítani. Utána 30 napod lesz fizetni, részletfizetés most már nincs.
7/10 anonim válasza:
A büntetéskalkulátor szerint ez 300ezer Ft.
Majd írd meg, hogy mennyiről küldték ki a csekket a valóságban.
8/10 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm
2013. okt. 25. 00:43
9/10 A kérdező kommentje:
megkaptam a csekket csak 60.000Ft semmi más!!
2013. okt. 30. 19:06
10/10 anonim válasza:
Relatíve "olcsón" megúsztad. üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!