Sultana kérdése:
Valaki ment már autóval Bulgáriába?
Figyelt kérdés
Mennyire nehéz az út GPS nélkül?Egyedül végig vezethető az út alvás nélkül?Valaki esetleg ha szombaton megy arra megbeszélhetnénk találkát hogy ne menjek egyedül.2013. okt. 16. 13:51
1/3 lencsefőzelék válasza:
Voltam. A Horvátország - Bosznia-Hercegovina - Horvátország - Montenegró - Albánia - Macedónia - Bulgária útvonalon. Kb. 11 napig tartott. :) GPS akkor kellhet, ha pontos címre mész, amúgy szerintem a táblák alapján oda lehet találni, de valami térképet azért vigyél.
2/3 anonim válasza:
én nem indulnék el egy jó GPS nélkül az biztos! sőt, mellé vinnék még friss térképet is a biztonság kedvéért.
3/3 anonim válasza:
Mi családdal minden évben GPS nélkül, autóval megyünk, de térkép az van mindig, minden esetre. :D Ha van GPS-ed, akkor azért vidd magaddal! Abszolút végig vezethető alvás nélkül! A nehézség, (Románián keresztül, Russébe szeretnél átjutni) az a román-bolgár határ. Romániából át, nagyon hülyén van megcsinálva, nagyon sokan eltévednek a határnál, mert nem írják ki rendesen, hogy merre van a híd... De ezt leszámítva mind Szerbián, mind Románián keresztül laza az út! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!