Pmisi94 kérdése:
Buszon utazok bérlettel és a bérletemre ceruzával irtam fell a diák igazolvány számom azért meg büntethet az elenör?
Figyelt kérdés
2013. okt. 6. 18:41
1/6 anonim válasza:
Hány éves vagy, egydül utazhatsz? Helyesírás?
2/6 anonim válasza:
igen, hiszen szerepel a bérletszelvényen, hogy tollal kell ráírni, még a tinta színe sem mindegy
3/6 orbit-titkosnév válasza:
Én nem írom rá, nem tök mindegy?! Így sem néznék meg, meg úgysem. Átmehetnél te lejárt bérlettel is, akkor is mehetsz, nem néznek ezek semmit!
4/6 A kérdező kommentje:
hát az ismerősőmet azért bünteték meg mert ceruzával irta rá és azért voltam rá kiváncsi mert még ilyen badarságot még nem hallotam
2013. okt. 7. 21:38
5/6 A kérdező kommentje:
vagy is végül nem meg bünteték ha nem potjegyet fizetetet ki ott helyszinen vele
2013. okt. 7. 21:38
6/6 anonim válasza:
Nem tudom miért esik egyes emberek nehezése normálisan kitölteni egy bérletszelvényt. Ha egyszer tollal kell, akkor miért ceruzával írja? Nincs tolla, vagy mi? És ha tökmindegy, hogy ráírja-e a számot vagy nem, akkor miért nem lehet ráírni? Meddig tart? kb 1 perc... Ez is csak arról szól, hogy "már csak azért se úgy csinálom, ahogy kell". Aztán meg lehet mindenféle fórumokon panaszkodni, hogy megbüntettek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!